Šéfové na zabití 2

62%
Šéfové na zabití 2
Plakát traileru

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Pokračování Šéfů na zabití selhávají přesně tam kde většina pokračování. Snaží se být zábavnější,větší,akčnější no prostě narvat toho do filmu co nejvíc za každou cenu. Jenže né vždy se to podaří dobře vybalancovat a využít všechny tyto aspekty naplno. Hold prachy vládnou světu a za vidinou zisku vzniká spousta takových filmů.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5.5
Byť se snímek ´Šéfové na zabití´ (2011) jevil ve svých taškařických zábavný, pokračování se nikdo zrovna nedožadoval. I stalo se a tak tu opět máme známé tři přátele v další etudě nejrůznějších taškařic. Tentokrát však z jiného prostého důvodu. Snaha navodit atmosféru předchozího filmu sice znatelná je, ale nemálo trapné scény takové nadšení spíše shazuje. Ani onen fekální humor, nedosahující teenagerovské obdobně zábavné *prcičovské* etudy, nijak nepobaví. Jen se ukázalo, že opakování vtipu, navíc s oplzlejší pointou, neznamená, že to musí být vtipnější. Scénář je zkrátka dětinský v celém svém spektru. Herci ale dělají co mohou ve vyvolání zábavy a místy se jim to i daří. Po divácké stránce je to však právě jen vlivem známých tváří. Být to samostatný film s herci jinými, snímek by se jistě stal jasným propadákem. Tohle už tu zkrátka bylo nesčíslněkrát, a tak je znatelná jen snaha z toho vytřískat další zisk. Avšak nedá se tvrdit, že celá ta šaráda nepobaví vůbec. Naopak. Prostého diváka si to najde vždy. Ti ostatní jen půjdou o dům dál.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Neotravovalo mě to tak moc, jak jsem se po deseti minutách bál. Sice je to výrazně generické, neobjevné a čitelné, ale oproti takové druhé Pařbě není ten propad tak patrný. 55 % teda.


Dodatečné informace

Původní název:
Horrible Bosses 2 (více)
  • USA Šéfové na zabití 2
  • USA Horrible Bosses 2
  • USA Šéfovia na zabitie 2
Premiéra v ČR:
27. 11. 2014
Země původu:
USA
Rozpočet:
42 mil. USD
Tržby:
107,67 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Šéfové na zabití 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Šéfové na zabití 2


Powered byJustWatch