Zilionáři

61%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Vždy když vidím na začátku filmu napsané: Podle skutečných událostí! tak jsem trochu ostražitý. Hlavně,když je tím filmem ulítla crazy komedie. Při sledování jsem kolikrát nevěřícně kroutil hlavou,že se někdy stalo něco takového. Vždyť ten příběh je úplně padlej na hlavu. Chápu,že je to trochu přitažené za vlasy,ale i tak. Zach je zde opět úplně mimo realitu a hraje roli ala Pařba ve Vegas. Hodinka a půl filmu velmi dobře svědčí,protože je ve filmu jen pár dobrých fórku,ale jsou dobře rozvržené do této délky,takže se ani nebudete moc nudit. Scéna s přípravou na život v cizině je nejlepší (požírání pavouka).
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
6.5
Herecký ansámbl slibuje výtečnou komedii, ale zůstalo to někde v půli cesty. A nebo tvůrci přibrzdili a blázniviny drželi pevně na uzdě. Námět je totiž založen na skutečném případu z devadesátých let, a aby z toho někdo vytvořil komedii, není zrovna obvyklé. Každopádně stalo se. A tak místo bláznivin se odehrávají různé komiky takřka až groteskního humoru, které právě svou vážností zase až tak moc netlačí na pilu. Na výstřednostech však nezůstala nit suchá, takže na zmatenostech, nedorozumění či dvojsmyslů se nijak nešetřilo. Některé vtípky skutečně vyznívají až dětinsky, takže každému úsměv ve tváři vykouzlit nemusí, ale v rámci dobré odlehčené zábavy dokáže alespoň na chvilku přivést na jiné myšlenky. Zach Galifianakis je takový, jak ho známe z mnoha předešlých filmů, takže své divácké sympatie dokáže vykouzlit, tudíž mu nelze nefandit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Vlastně to asi nebylo úplně špatné, ale neměl jsem z toho nějaký zábavný pocit. Natočit tohle třeba Ritchie...takhle to na můj vkus bylo až moc ztřeštěné (ale ne prostě zábavné).Hlavně v situacích, kdy to mohlo spíš hrát víc na drsnější notu.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
pribeh nic moc ale obcas som sa neubranil vybuchom smiechu...