Poslední lovec čarodějnic

63%
Poslední lovec čarodějnic
Akčním fantasy Poslední lovec čarodějnic vypráví o Kaulderovi (Vin Diesel), členovi starodávného společenství, které má jediný úkol; bojovat proti čarodějnictví. Poté, co Kaulderovi podaří zabít čarodějnickou Královnu, je proklet k věčnému životu. Po stovkách let boje se tak ocitá v současnosti jako poslední přeživší příslušník svého řádu. Zlo však nespí ani v našich dobách a znovuzrozená Královna prahne po pomstě a Kaulder udělá vše pro to, aby ji opět zastavil.



Recenze: Poslední lovec čarodějnic

Kinobox.cz
30%

Snímek navíc (pravděpodobně) prošel komplikovaným postprodukčním procesem, neboť to vypadá, že v něm významné části chybí. Návaznost některých scén je přímo šílená. Patrné je to především ke konci, kdy už nedává smysl skoro nic (o zbytečném "překvapivém" twistu nemluvě).


martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Jak se zdá, na zemi v utajení nežijí jenom upíři, ale dokonce i čarodějnice a nějaký Kaulder s nesmrtelností Highlandera je likviduje stejně bravurně jako Blade upíry. A to je asi tak vše na celém tomto snímku. Je podobnost námětu se zmíněným Bladem čistě náhodná? Efektový popkornový fantasy příběh tedy nemá čím překvapit. I ta čarodějnice jakoby byla vystřižená ze snímku ´Vikingové´ s A. Banderasem, ale v tomto případě snad lze přimhouřit oko. Upíři jsou také v každém snímku stejní, což má svoji logiku. Děj příběhu se veze ve své jednoduchosti, což není na škodu. Snímek plný speciálních pixelových efektů ani složitější mít nemůže, neboť by se vtom málokdo vyznal. Byť snímek nepředstavuje nic převratného, neznamená to, že by byl nějak špatný. Naopak. A upírů už bylo taky dost, tak proč je nenahradit pro změnu třeba čarodějnicemi.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Constantine wannabe. Digitální jednohubka (ne kino), která dějově ani trikově nemá moc čím zaujmout. Na nedělní odpoledne se to dá, ale to i hodinový šlofík. Ten navíc tělu i duši prospěje víc.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Takže co je špatně? Atmosféra? Vlastně ani ne, na hodinky jsem se podíval jenom jednou, a to bylo v 70. minutě. Příběh? Je tam vůbec příběh? Ale buďme smířlivý, něco takového tam je, ale není to nic o čem by se psalo domů. Herci? Oh, ano. Efekty? Jistě, velmi slušné. Budete si to pamatovat zítra? Nejspíš ne. To ale neznamená, že jsem se nebavil. Plusové body přidávám za to, že to není podle comicsu a není to trapné a za vtip srovnání knihy s ipadem.


Dodatečné informace

Původní název:
The Last Witch Hunter (více)
  • USA Poslední lovec čarodějnic
  • USA The Last Witch Hunter
  • USA Posledný lovec čarodejníc
Premiéra v ČR:
22. 10. 2015
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Poslední lovec čarodějnic je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch