Gunman: Muž na odstřel

58%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Film plný nesympatických postav, jimž přejeme rychlou smrt, ale bohužel musíme dvě hodiny sledovat, jak jí unikají, aby to stihly prokládat angažovanými skazky o stavu světa. Veskrze nudné a špatné.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
S Morelem mám díky Taken celkem trpělivost, ale i Gunman ukazuje, že ten tehdejší zázrak už asi Pierre nepřekoná. Ale jako konspirační akční jednohubka... proč ne?
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Čistokrevný hollywoodský akčňák, skvěle obsazený, dostatečně exotický a formálně na úrovni, s hrdinou, kterému prostě musíte fandit. Ale všechno zároveň působí tak moc ambiciózním, superchytře spikleneckým a falešně kulervoucím dojmem, že mě Gunman nakonec více iritoval než bavil. Penn je ok, ale Bardem je mimo a připsal si suverénně nejhorší roli své dosavadní kariéry a Idrisi Elbovi by měli tvůrci vyplatit tučné odškodné, že takhle mrhali jeho drahocenným talentem. Mimo je bohužel i scénář, který se uchytí jako exotické béčko v tématickém rámci Tří dnů kondora, ale ve vedlejších motivech je nezajímavý a hluchý, romantická story moc nefunguje a identitu záporáka odhalí každý ňouma někdy okolo dvacáté minuty. Vše tak hodně zachraňují zkušeně zkonstruované a dostatečně vzrušující akční sekvence, díky nimž se alespoň chvílemi cítíme v opravdu drahé společnosti...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Klasická zápletka. Chybělo tomu trochu víc. Místama až nepochopitelně vleklé a pomalé. Postava Jima Terriera a jeho osud včetně zabijáckých kousků byla fajn.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Scénář, námět, režie a vše ostatní je lehce nadprůměrné. Je fakt, že jsem u toho lehce klimbal, takže žádnej trhák to není, ale herecký výkon a to jak na sobě Sean Penn kvůli roli zapracoval (nařachanej jako prase), to si zaslouží hvězdičku navíc. 67%
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
1.5
Tak moc prázdný, zbytečný a nudný film s velmi hloupým kýčovitým koncem.