Griffinovi

73%
Griffinovi
Plakát traileru

Griffinovi jsou takovou (ne)normální ztřeštěnou rodinou. Jsou drsnější než Simpsonovi a dovolí absurditám dojít ještě dál. Gagy, vtip a černý humor najdete v každém díle. Seriál se ale neomezuje jen na pohled do „úzkého kruhu rodinného“. Odkryje panoptikum postaviček a vztahů všech možných i nemožných obyvatel Quahongu. Ovšem nezůstane jen u nich. Svou karikaturu naleznou v Griffinových leckdy i známé osobnosti. Seriál nabízí půlhodinku oddechu, při kterém se rozhodně nebudete nudit.

Můžete animáče? Máte rádi Simpsonovy a jste jim léta věrní? Rozesmál vás South Park? Pak si zamilujete nový seriál Griffinovi, který se nachází někde mezi těmito dvěma fenomény. Není tak konvenční jako Simpsonovi, ani tak obhrouble sprostý jako South Park. Co jsou ti Griffinovi vlastně zač? Pěkní pošahanci.





Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
9.5
Animák drsnej jako šmirgl papír,který si nebere servítky s nikým a s ničím. V posledních letech si u mě FG vybudoval takový status,že ho upřednostňuji i před Simpsonovými,protože zatímco Simpsonovi v posledních letech lapají po dechu,tak Family Guy jsou na vrcholu svých sil.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Hm... Když jsem se dokázal pobavit u South Parku, chtěl jsem dát šanci i dalším animovaným seriálům. Ale tohle vážně nebude pro mě. Předvídatelné, neustále stejné, bez kontextu. Prakticky to, co jsou Simpsonovi posledních pár let, je tenhle seriál od začátku. A jestli to časem překonal, nemám v tuhle chvíli trpělivost zjišťovat. Zas tak prázdný můj denní režim není a Griffithovi mi leda připomněli, proč vlastně nemám rád seriály jako formát - jsou to dvacetiminutové záplaty času bez přínosu pro člověka. Když jsou ty záplaty dost zajímavé, jsem i já ochotný jim propadnout, ale Family Guy se mi jeví strašně vyprázdněný. 2 a 1/2
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Humorný a zábavný seriál. Nejvíce mě zaujalo to ďábelské batole.


Dodatečné informace

Původní název:
Family Guy (více)
  • USA Griffinovi
  • USA Family Guy
  • USA Familia mea dementa
  • USA Familien Griffin
  • USA I Griffin
  • USA Les Griffin
  • USA Padre de familia
  • USA Perepea
  • USA Uma Família da Pesada
Země původu:
USA
Čeština:
Griffinovi je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Powered byJustWatch