Equalizer

74%
Equalizer
Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky McCalla, který předstíral svou smrt, aby mohl začít žít poklidný život v Bostonu. Když kvůli záchraně života mladé dívky Teri (Alině) musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům. Během tohoto zúčtování se v McCallovi znovu probudí touha po konání spravedlnosti. Pokud se tedy ocitnete v nesnázích s mizivou šancí na záchranu, a nemáte se na koho obrátit, McCall vám pomůže. Je tím jediným, kdo dokáže vaše problémy vyřešit jednou provždy. Je to Equalizer. (Falcon)



Recenze: Equalizer

Kinobox.cz
60%

Navzdory vloženému úsilí a potenciálu zůstává Equalizer tupým béčkem, jehož od přímého uvedení na video zachraňuje hlavní hvězda, o něco lepší režie, než bývá u podobných filmů zvykem, a velmi dobrý soundtrack.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Denzel se toho prostě nebojí, když náhodou nemá zbraň,tak použije vrtačku - NO PROBLEM. Příběh je typický 90sátkový kde bývalý agent předstírá svou smrt,aby mohl začít žít normální život. To samozřejmě není tak lehké jak by se na první pohled mohlo zdát. Denzel je správný bijec a akce má koule. Pořádná poctivá chlapská podívaná,která tu delší čas chyběla. Schválně kdo si všiml,že si ve filmu střihl mini roli i Dan Bilzerian?
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Za mě je to takový John Wick B. Denzel Washington sice velmi dobrý, ale obyčejný mstitelský scénář bez špetky nápadu ani on nezachrání. Není to vůbec špatná "bezmozková řežba", na druhou stranu nepřinesla nic nového. Kladně hodnotím dobře zvolenou drsňáckou hudbu, která filmu hodně pomohla.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Na tohle by měli povinně kouknout tvůrci Bad Asse, aby viděli jak se mají točit podobná témata. Denzel zase hraje to svoje, ale snad nikomu jinému, krom Neesona, tyhle role tak nesedí. Fuqua prostě umí. 7.5/10


Dodatečné informace

Původní název:
The Equalizer (více)
  • USA Equalizer
  • USA The Equalizer
Premiéra v ČR:
25. 9. 2014
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Equalizer je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Equalizer


Podobné


Powered byJustWatch