96 hodin: Zúčtování

60%
96 hodin: Zúčtování

Bývalý agent CIA Bryan Mills (Liam Neeson) se naposledy vrací v akčním thrilleru 96 hodin - Zúčtování. Musí dokázat, že byl neprávem obviněn z vraždy své bývalé manželky a ochránit to jediné co mu zbylo. (Bioscop)




Recenze: 96 hodin: Zúčtování

Kinobox.cz
30%

96 hodin: Zúčtování je ve výsledku ubíjející nudou, jíž čas od času pročísne nějaká trefnější hláška, připomínající excelentní jedničku. A ještě je tu vyšetřovatel Forresta Whitakera, jediná myslící postava v plejádě uniformovaných tupců.


hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
První Taken udělalo z Neesona akčního poloboha, druhé a třetí pokračování tuhle postavu doslova zparodovalo. Příčina je Megaton. Ty jeho zběsilé střihy mě budou strašit ještě dlouho.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
prvy taken je genialny vo svojej jednoduchosti a primociarosti, dvojka je viac menej kopia ale stale zabavna (napriek zmene rezisera ktora filmu vobec neprospela), tretia cast je vsak totalne sklamanie. tatam je jednoduchost a zabavnost (uniesli ste mi rodinu a za to vas vsetkych postrielam), tatam je dokonca i akcia (dockame sa len dvoch vacsich akcnych pasazi), co je vsak najhorsie je navrat oliviera megatona na rezisersku stolicku. ten chlapik je jednoducho hrozny a hlavne jeho zasluhou a i vdaka jeho strihacovy je film pri najlepsom len chaoticky (chapem ze liam ma uz cez 60tku ale preco 3 sekundovu scenu skoku z okna a kontajnera dogurvit 8 strihmy????? to len dodava na neprehladnosti a rozbolieva hlavu). strasna skoda ze cela seria po vynikajucej jednotke vyprchala do prazdna...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
Nemám rád přímé kritizování konkrétních tvůrců, protože jsou vždy ve hře i jiné faktory (například nadávání na scenáristu může být hodně liché v tom, že mu jeho původní vizi nemálo upraví samotné natáčení). Ale Megaton je opravdu patlal, který se k filmu nikdy neměl dostat. Když něco nevyjde jednou, dá se to omluvit. Dvakrát to může být náhoda. Ale všechny jeho filmy provází stejný problém - naprosto nesmyslný rychlostřih, během něhož do pár vteřin klidně nacpe i deset záběrů. Tentokrát navíc přidal i agresivní zoom, díky čemuž z akčních scén 96 hodin: Zúčtování až bolí oči. Když se k tomu připočte laciný
  • postava Foresta Whitakera
  • Liam Neeson (když mu to střih dovolí)
  • scénář
  • režie a střih
  • PG13


Dodatečné informace

Původní název:
Taken 3 (více)
  • Francie 96 hodin: Zúčtování
  • Francie Taken 3
  • Francie 96 hodín: Zúčtovanie
Premiéra v ČR:
15. 1. 2015
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie
Rozpočet:
48 mil. USD
Tržby:
325,77 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
96 hodin: Zúčtování je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce 96 hodin: Zúčtování


Podobné


Powered byJustWatch