Čarovný les

52%
Čarovný les

Vtipný a dojemný muzikál Čarovný les představuje klasické pohádkové příběhy Popelky, Červené Karkulky, Jacka a fazolového stonku a Lociky - ty všechny spojené v původním příběhu, ve kterém se dále objevuje pekař se svou ženou a přáním založit rodinu, a také zlá čarodějnice, která na oba manžele uvrhla kletbu.

Čarovný les je moderním zpracováním oblíbených pohádek bratří Grimmů, ve kterém se protínají příběhy hned několika z nich, a který ukazuje, jaké důsledky mají přání a poslání jejich postav. (Falcon)

 




Recenze: Čarovný les

Kinobox.cz
50%

Co se týče hereckých a pěveckých výkonů, většině zúčastněných není co vytknout. Zásadní (ale opravdu zásadní) problém spočívá v tom, jak bezradně tuto adaptaci uchopili scenáristé, producenti a možná i režisér. Šli "cestou nejmenšího odporu" a následkem toho je - obávám se - tenhle film zajímavý především pro ty, kteří znají divadelní verzi, nebo aspoň tuší, jak fungovala.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
3 bratři jsou o stupeň lepší než tento americký mišmaš,který měl o dost silnější kalibr v podobě silné předlohy a hvězdného obsazení. Tak či tak se jedná o velmi zdlouhavý snímek,který se při scéně z obry promění v neskutečnou nudu. Člověk doufá v konec a ono nic.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Určitě si zaslouží víc jak aktuálních 46%. To že se tam zpívá je jedna věc a ani to není tak hrozný, ale jako film je to hezky udělaný, od efektů po výkony všech herců. Jen ten Depp mi tam moc neseděl, naštěstí to byla jen krátká role. Veliká škoda, že to neutli po hodině a čtvrt a ještě to dalších 40 minut divně natahovali. 67%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Asi mě pár hereckých jmen obměkčili v hodnocení. to obsazení je famózní a je zbytečné to tady vypisovat, každý asi ví, že to jsou docela známá jména. Zpěv je výbornej, propojení několik pohádek dohromady, mi vždycky přišlo jako super nápad. Celkově by jsem dal asi horší hodnocení, ale narovinu dávám tomu max, protože prostě zbožňuju Jamese Cordena, ten cápek si zaslouží trošku více uznání je prostě suprovní, s Emily to za mě potahali neskutečně a Anna Kendrick, je prostě taky topovka.

Dodatečné informace

Původní název:
Into the Woods (více)
  • USA Čarovný les
  • USA Into the Woods
  • USA Cesta lesem
Premiéra v ČR:
2. 4. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
212,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Čarovný les je dostupný s českými titulky

Powered byJustWatch