Čarovný les

52%

Komentáře a recenze 34

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
3 bratři jsou o stupeň lepší než tento americký mišmaš,který měl o dost silnější kalibr v podobě silné předlohy a hvězdného obsazení. Tak či tak se jedná o velmi zdlouhavý snímek,který se při scéně z obry promění v neskutečnou nudu. Člověk doufá v konec a ono nic.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Určitě si zaslouží víc jak aktuálních 46%. To že se tam zpívá je jedna věc a ani to není tak hrozný, ale jako film je to hezky udělaný, od efektů po výkony všech herců. Jen ten Depp mi tam moc neseděl, naštěstí to byla jen krátká role. Veliká škoda, že to neutli po hodině a čtvrt a ještě to dalších 40 minut divně natahovali. 67%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Asi mě pár hereckých jmen obměkčili v hodnocení. to obsazení je famózní a je zbytečné to tady vypisovat, každý asi ví, že to jsou docela známá jména. Zpěv je výbornej, propojení několik pohádek dohromady, mi vždycky přišlo jako super nápad. Celkově by jsem dal asi horší hodnocení, ale narovinu dávám tomu max, protože prostě zbožňuju Jamese Cordena, ten cápek si zaslouží trošku více uznání je prostě suprovní, s Emily to za mě potahali neskutečně a Anna Kendrick, je prostě taky topovka.
dav.bal
4 110 bodů
4
Muzikály i pohádky mám rád, Marshallovi piráty mám rád, muzikál Sweeney Todd od stejného autora hudby mám taky rád, ale tenhle film nemůžu mít rád. Což mě štve, jelikož celý film vypadal tak hezky do premiéry, ale to co přišlo, jsem vůbec nečekal. Přišla velká patlanina, která mísí pohádku s vážným dramatem, postavy mění své chování jak na pochodu. Jediní co film zachraňuje od úplné pohromy je herecké obsazení včele s božskou Meryl Streep a první polovinu děje, u kterého čekáte pořád na zázrak (dost často se muzikál rozjede, až v druhé části), ale ten bohužel nedorazí.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5
Po delší době je to tu zase, plejáda skvělých herců v nudné sračce. Brutální tempo první třetiny filmu poměrně baví, písničky pěkně načrtnou příběhy, jenže pak se to všechno spláchne. Interiéry začnou fackovat i nezkušeného diváka, v polovině filmu už je každé mluvené slovo spása a ochuzenost o klasické momenty z pohádek jen poškrábe nervy, jenže konec pořád v nedohlednu.
FiL44
FiL44
2 649 bodů
2
Opravdu ukrutná blbost. Příběh přeplácaný pohádkovými postavami, které se moc jako pohádkové nechovají a většina z nich z příběhu zmizí a vy si budete říkat, proč na ně filmaři vlastně plýtvali čas. Špatné písničky. Vetšinou jenom takové kdákání. V podstatě mě nic nezaujalo a dvě minuty potom filmu si nic nepamatuji. Teda kromě nadrženého prince WTF?! A Oscaři 5xWTF?!
harry456
harry456
2 437 bodů
1
Pokud se Vám líbili Bídníci, budete jásat, pokud ne, pak ani obsazení snímek nezachrání a vy se topíte v nudě.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
6.5
Americká patlanina ....jako plus hezká klasická muzikálová hudba , několik skvělých obrazových nápadů a vtipů , jako vždy dokonalá , tady jako čarodějnice - Meryl Streep
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
4
Spíš ► A.B.S.U.R.D.N.Ý .. L.E.S, aneb, jak pekaři oloupili pohádkové bytosti cestou do lesa ◄ přeji si… přeji si… přeji si… tak FAJN! Něco si přej.. ale nebude to zadarmo! Přeji si.. aby nám karkulka nekradla zboží.. aby nám nezdechla kráva.. aby nás nefackala máma.. aby na řece nezpíval Modern Talking.. aby nesvítil modrý měsíc.. aby… „hele… KRÁVA! Chyť ji!“ „Ne, radši si zazpívejme…“ ♫♪♫ Tak jsme si zazpívali a teď nacpeme „dobrůtky“ do kravičky, aby čarodějce narostli prsa a pekařce bříško.. Najednou se zbořil les. Kdo je na vině? Mrtvá kráva? Pošahané vlasy? Vyhozené fazole? Krásná popelka? Císařův pekař? Zlatá harfa? Malý sirotek? … Čarodějka skončí v černé díře, protože zas jí někdo uloupil fazolky! ►Tak děti, kdo touží po smíšené rodince – šup do lesa. Ale nezapomeňte, nebude to zadara! ◄
  • Meryl Streep, Emily Blunt
  • chamtivost bude potrestána
  • písně
  • slátanina pohádek
  • některé nesympatické postavy (Karkulka, princové, macecha, Locika)
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
4.5
Už dlouho jsem nezažil tak velké zklamání jako u tohoto muzikálu, který podle traileru vypadal velmi slibně. Ale jak se děj odvíjí, měl jsem pocit, že jsem se ocitl v nějaké hodně divně splácané pohádce, která není ani pro děti ani pro dospělé. Navíc některé veskrze kladné postavy působí dost nesympaticky, jako například Červená Karkulka či Princ, který si vezme Popelku. Meryl Streep je samozřejmě výborná, ale je vůbec její herecké mistrovství dobré pro tuto roli? Popelka v podání Anny Kendrick taky není nijak moc krásná, více přitažlivé jsou její zlé sestry a macecha. Muzikál doslova našlapaný dobrými herci postrádá jedinou nosnou melodii či píseň, kterou bychom si mohli po zhlédnutí zazpívat nebo by nám alespoň zůstala v paměti. A po 90ti minutách, kdy se všichni radují ze svatby prince s Popelkou jsem si už říkal, sláva je konec, ale nebyl. Jedinou velkou radost jsem měl (kromě Meryl Streep) z Johnny Depa, jehož Vlk je naprosto neodolatelný a je vidět, že si herec tuto roličko doslova užíval. Po skončení jsem přemýšlel jestli vůbec distributoři měli film do kin pustit, protože nevím jaké publikum na něj bude chodit. No uvidíme.