Sezóna zabíjení

58%
Sezóna zabíjení
Při vůbec prvním setkání na filmovém plátně ztvárnily dvě z největších hereckých ikon současnosti Robert De Niro a John Travolta veterány války v Bosně a někdejší protivníky. Američan a Srb se znovu střetávají v napínavé a akcí nabité hře kočky s myší, zasazené do uhrančivých a jen těžko dostupných Apalačských hor.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Takový komorní příběh o pomstě a o válce, který hlavně v první polovině působil hodně zajímavě. Jenže když pak má Travolta možnost De Nira 3x dostat a místo toho jen kecá (to samé i v opačném gardu - Robert raděj dělá džus), je jasné, že logiku už tady nenajdeme. Celkem škoda, mohlo to být o třídu lepší. 6/10
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
A proč ne? Umírněný, střídmý snímek, který těžil z jednoduchosti. Výborný Travolta, který roste do rolích padouchů čím dál tím víc. Souboj staříka s bosenským extrémistou, jeden by to tipoval na krátký proces, ale ne radno staříka, U.S. veterána, podceňovat. Zprvu si hrání na indiány vypadalo trochu nudně, ale postupně to nabíhalo na obrátkách a já se dobře bavil. 75%.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
6
Ano je to nelogická blbost. A hraný přízvuk Johna Travolty je příšerný. Ale zase se tam něco pořád děje takže se nenudíte. Ale neustálé střídání hraní si na kočku a myš si mohli tvůrci odpustit, je to postupně docela otravné.

Dodatečné informace

Původní název:
Killing Season (více)
  • Belgie Sezóna zabíjení
  • Belgie Killing Season
Premiéra v ČR:
20. 3. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Belgie, USA
Tržby:
0,04 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Sezóna zabíjení je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch