Pryč od pece

66%
Pryč od pece
Film sleduje příběh Russella Baze (Christian Bale), který se snaží zapadnout mezi obyčejné lidi a zapomenout na svou temnou minulost. Vydrží to do chvíle, než zjistí, že se mu ztratil bratr, jenž se zapletl s nesprávnými lidmi. Russell se nevzdá, dokud ho nenajde.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Syrový a nekompromisní Thriller,který se díky bravurnímu Baleovi v hlavní roli posunul hodně vysoko v mém osobním žebříčku. Chtělo by se říct,že takový námět už jste někde viděli. No neviděli! Příběh je hodně realistický a divákovi se nesnaží zbytečně podbízet. Buď ho přijmete takový jaký je,nebo se vám asi moc zamlouvat nebude.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Asi kvůli poslednímu, pár Oscary ověnšenému Crazy Heart, se Cooperovi podařilo sehnat takhle parádní obsazení. Boužel s ním nedokázal nic moc udělat. Z herců ždíme maximum, to je místy radost koukat, ale jinak je to fakt nuda. Sakra promarněný potenciál, protože s takovým obsazením by se měly točit thrillery z ranku Zmizení apod. 4.5/10
lamps
lamps
15 150 bodů
7.5
Poctivý thriller ze staré školy, který první hodinu představuje hlavní postavy v jejich trýznivém světě bez vyhlídek na lepší zítřky a zbytek stopáže ukazuje, kam může bezvýchodnost prostředí a zoufalých činů obyčejného člověka dohnat. Herecký ansábl je bez výjimek fantastický (především pak neskutečně slizký Harrelson a na pár minut minimalistická Saldana) a délka každého záběru i dialogu přesně odpovídá precizně konstruovanému systému celého díla, který nehraje na efekt ani na komplexnost zápletky. Sice mě mrzí málo prostoru pro Whitakera a nedotažený závěr, ale jinak dost luxusní a syrová záležitost.

Dodatečné informace

Původní název:
Out of the Furnace (více)
  • Velká Británie Pryč od pece
  • Velká Británie Out of the Furnace
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
22 mil. USD
Tržby:
15,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pryč od pece je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch