Jedna za všechny

69%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Prolhaný chlap, jeho manželka a milenky, které se proti němu spiknou. První polovina vyloženě nudná, poté to graduje do "naschválničských" vtipů a intrik na sukničkáře. Nejíce se mi líbila Leslie Mann v roli potrhlé labilnější manželky. Není to vyloženě nablblá americká komedie, ale že by mi film přinesl něco navíc? To ne.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Taková americká variace na Vejdělka a Trošku. U tohohle se smějí jen velmi hloupí lidé. Bez výjimky. Promiňte, ale představa, že někomu přijde vtipný tenhle (místy doslova) průjmový humor, je pro mě až příliš frustrující, abych byl ochoten připustit, že ten člověk může mít IQ nad 5 - a neumím si takového člověka ani představit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Manželka se spojí s milenkami svého muže a společně naplánují dokonalou pomstu. Pár vtipných momentů se tu najde, ale jsou to spíš utržkovité scénky, jako celek to moc smysl nedává. Cassaveta je na takovéhle kraviny trošku škoda. 4.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Jedna za všechny se naprosto po právu stala diváckým hitem, je naprosto bezpředmětné, že je to celé naprostá ptákovina, tohle není realistický film ani dokument, ale slušně odvedená zábava. Howgh. Ve snu by mě nenapadlo, že tohle budu považovat jako nedostižný vzor vedle českého průšvihu Seznamka.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Typický absurdní a nelogický americký scénář. První půlka filmu je nuda na eNtou, potom se občas člověk trošku pousměje pár scénkám. Hvězdičku navíc za Cameron, která na svůj věk vypadá furt dobře, i když na ty její širokoúsměvný xichty taky začínám být alergickej. 29%
avenis
avenis
8 061 bodů
7
Ale no jo... komedie. Chlap zahejbá a ono to praskne. Podvedené ženy všech zemí, spojte se! Je to šablonovitý film. Nic objevného. Cameron Diaz odmítá stárnout na rozdíl od Dona Johnsona, který zestárnul velmi přitažlivě. Ach bože, Nicki Minaj s vycpaným zadkem... to se fakt někomu líbí? (22.3.2021)
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Novější Klub odložených žen má několik světlých, opravdu vtipných okamžiků, bohužel se shazuje zbytečným utápěním v nechutných vtipech. Přílišná přímočarost děje zase odtrhává pozornost, ale jako kulisa nebo oddechovka, proč ne.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Tak tato trochu zblbělejší komedie a neměla vůbec ale vůbec špatnej příběh, ale potom co se objevila Kate Upton jsem se do ni zamiloval, nádherná to slečna :-), nehodí se to, za to se omlouvám, ale chcu ji domů!
harry456
harry456
2 437 bodů
5
Bylo to vcelku zábava, avšak scénář byl trochu "kulhavý".
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
9
Tak tohto som sa vždy bála! Že mi zazvoní pri dverách zdrvená manželka týpka, s ktorým sa občas vyspím.. Ale pokial si mám vybrať medzi šialenou podvedenou manželkou, kozatou vypatlanou modelkou a šikovnou podvedenou milenkou, vyberám si tretiu možnosť. .. Uletené baby si volili dosť detinské sposoby pomsty, ale fandila som im – nech si to ten hajzlík vyžere!!! Brat šialenej manželky je aj tak omnoho chrumkavejší ♀