Kohout na víně

67%
Kohout na víně

Scenárista Henry nikdy úplně nedospěl. S žádnou přítelkyní nevydržel dost dlouho, zodpovědnosti se vyhýbá jak jen může a v práci se mu také příliš nedaří. Nadějí by mohla být filmová adaptace úspěšného románu, jenže jeho autorkou je jedna z jeho bývalých partnerek Katharina. Je potřeba ji přesvědčit, že se změnil a že svou práci i ji bere vážně. Nikdo ale jaksi nepočítal s tím, že přesně v tento okamžik mu do života vtrhne osmiletá Magdalena, jeho dcera a výsledek jedné aférky na jednu noc. Její matka je v zámoří a on se o ni má nyní postarat. Jenže jak být z minuty na minutu tátou a navíc ve chvíli, kdy se snažíte získat zpět svou bývalou lásku a napsat nejlepší scénář svého života?!




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7.5
Moc pěkný romantický snímek. Téma není nové, ale scénář je propracovaný a vše včetně hudby do sebe krásně zapadá. Je to emočně silný film s roztomilou a přirozenou malou herečkou a skvělým Tilem Schweigerem. Je znát, že to není Hollywood a je to velmi svěží a promyšlený romantický film s prvky komedie.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Film, který mě vrátil do doby, kdy tvůrci romantických filmů ještě potřebovali zápletku a neotřelé charaktery, což je dnes věc pobněkud nebývalá. Tila Schweigera mám rád a považuji ho za kultivovanou stálici německého filmu a tato role mu hodně sedla. Příběh je neotřelý, herci výborní, Jasmin Gerat je krásná krasavice inteligentní. Fajn film.

Dodatečné informace

Původní název:
Kokowääh (více)
  • Německo Kohout na víně
  • Německo Kokowääh
Země původu:
Německo
Rozpočet:
5,65 mil. USD
Tržby:
43 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kohout na víně