Jessabelle: V tváři démona

54%
Jessabelle: V tváři démona
Plakát traileru

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Jesabelle nakonec není až tak špatná jednohubka, ačkoli je hodně podobná slušnému horroru Klíč. Velkou výhodou je hlavní hrdinka australská hvězdička Sarah Snook, na kterou se moc pěkně kouká. Na to kolik to stálo a jak to dopadlo je poměr cena výkon docela lehkej nadprůměr.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Hodně slabé čtyři hvězdičky, přesvědčil mě ten závěr, to nečekané rozuzlení, každopádně je to horor, který nepřináší nic extra nového a kterých už tu je mraky, ale slabší povahy se určitě několikrát leknou a občas jsem měl v některých situacích pěknou husinu a o tom to je. 66%
Verush
248 bodů
4
Nepřišlo mi to tak hrozný, co se příběhu týče.. Ano, už to tu bylo tisíckrát, ale zpracování nebylo nejhorší.. Nebýt hlavní herečky.. Myslím, že kdyby ve filmu místo ní hrál umělý fikus, dopadlo by to líp.. Tak hroznej výkon jsem neviděla už hodně dlouho. Když na to omylem šla do kina, asi bych snížila ještě o hvězdu, takhle doma, když jsem u toho mohla hrát Angry birds, se to ještě dalo..

Dodatečné informace

Původní název:
Jessabelle: V tváři démona (více)
  • USA Jessabelle: V tváři démona
  • USA Jessabelle
  • USA Jessabelle: V tvári démona
Premiéra v ČR:
13. 11. 2014
Distributor:
Forum Film
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
1 mil. USD
Tržby:
23,46 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění