Beetlejuice

76%
Beetlejuice
Beetlejuice je americká hororová komedie. Adam a Barbara milují svůj dům. Adam vytváří na půdě model jejich městečka a Barbara se stará o domácnost Majitelka realitní kanceláře se je ale snaží přimět k prodeji s tím, že je dům pro dva lidi příliš velký. Manželé ale svůj domov milují a o prodeji nechtějí ani slyšet. Pak ale zasáhne osud a Adam s Barbarou nepřežijí dopravní nehodu. Jako duchové se ale vrací zpět do svého domova a postupně sledují příjezd nových majitelů, manželů Dickových s dcerou Lydií. Ti chtějí dům předělat k obrazu svému, což se Adamovi ani Barbaře nelíbí. Zkusí je tedy strašit, což se zpočátku míjí účinkem. Nikdo, až na citlivou Lydii, je nevidí. Dívka si s rodiči nerozumí a je ochotna duchům pomoci. Jenže rodiče pojmou domácí strašidla jako dobrou atrakci. Adam s Barbarou tak sáhnou po krajním řešení a přivolají Beetlejuice, který slibuje, že jim pomůže. Je to ale pěkný záškodník a Barbaru s Adamem jen využívá pro své pobavení...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Typický Burton ve své nejryzejší formě. Zábavné,šílené a děsivé. Přesně takové jak to mám od Tima rád. Jako malý jsem tento film měl velmi rád a hlavně scénu u večeře,když se zpívá Day-o (Banana Boat Song). To bych mohl sledovat dokola. Keaton je skvělý a místy až strašidelný. Masky spolu s Elfmanovým soundtrackem jen zvyšují mé hodnocení.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Nemohu za to, že prostě tvorbu Tima Burtona na rozdíl od drtivé většiny moc nemusím. Beetlejuice je duchařská šaškárna, ve které je ale dosti povedených scén a triků. Humor je černočerný, efekty na svou dobu ucházející. Z Beetlejuice jsem měl už jako mladý rozporuplné pocity a tak tomu bylo i dnes.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Film, který mám spjatý se svým dětstvím, jež mě neskutečně bavil, protože byl něco úplně jiného, než se pro děti točí. Famózní rodinný horror s vynikajícím Michaelem Keatonem, který si film ve vedlejší roli ukradl pro sebe a nechápu, že si za to neodnesl Oskara. Nejvíce jsme ale všichni milovali průsvitnou Winonu Ryder. Super zábava.

Dodatečné informace

Původní název:
Beetle Juice (více)
  • USA Beetlejuice
  • USA Beetle Juice
Země původu:
USA
Čeština:
Beetlejuice je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Beetlejuice


Podobné


Powered byJustWatch