Zemský ráj to napohled

58%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
3.5
Velká očekávání, ještě větší zklamání. Spolehnout se na Cibulkovou v jedné z hlavních rolí byl neopodstatněný risk, přehrává jako obyčejně a ruší, ruší ... Vetchý a Hartl to nezachránili - jako by měl film kamsi nakročeno, ale ten závěrečný krok vyšel do vzduchoprázdna. Škoda, chtělo to pevnější a méně milosrdné režijní vedení.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Film, který budí dojmem, že měl někdo v šuplíku hrozně dlouho námět na nějaký film a pak ho náhodou vytáh a hodně rychle tomu spíchnul scénář. Výsledek je totiž velmi neuspokojivý. Herci se snaží, ale nemají co hrát a celé je to velmi zmatené. Byl jsem překvapen, že ve filmu mají být skutečné postavy. To jsem absolutně nepochopil. Konec filmu je úplně mimo.
Cettlovka
5 032 bodů
5.5
Nezaujal
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
4.5
Tak nejak se tento film ztraci mezi ostatnimi, ktere jsou situovane do steje doby aneb dalsí film z suplete "co se tu delo za totace" aneb "proc hledat jina temata kdyz to lidi porad bastej"
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6
Asi kdyby to bylo více autentické, tak by mě to bavilo více. Jestli se Havel, Landovský, Kohout a další měli projektovat "částečně" do filmu, pak imitace mě spíš vyrušovala a mátla. Možná celý film by byl lepší bez odkazů na konkrétní lidi. Ale to je věc názoru. Hartl, Eltzer, Zadražil, to byli hezké epizody...ale téma STB a doby moc mrazivě ani "jinak" nevyznělo. Rozhodně jeden z lepších filmů Ireny Pavláskové.
ElidaGirl
2 339 bodů
5.5
Tenhle film jsem vyčkávala už díky hereckému obsazení, ale bohužel byl ten film, měla jsem pocit, že je nucený, splácaný, místy zbytečný okamžiky. Bohužel mě to nezaujalo, tak jak jsem očekávala...
barborasalome
barborasalome
522 bodů
7
Mně se to líbilo. Hlavně Ondra Vetchý,jak skvěle ztvárnil Václava Havla.
baroko
5 bodů
Tesil jsem se na film, ale nektere detaily jsou bohuzel nedotazene.... Je to blbost, ale madlo na nemocnicnim luzku, ktereho se chyta pan reziser je ze soucasnych polohovatelnych luzek..... Nekdy mi prijde, ze trendem dnesni doby je hlavne neco udelat, ale jak? Tehto film se podle mne zdaleka nevyrovna serialu Vypravej. Konecne souhlasim s predeslym komentarem. dekuji. novak
vasa26
5 bodů
Vezu ve filmu papaláše Tatrou 613 k hotelu internacional, už se na celý film moc těšim...