Hráči

74%
Hráči
Plakát traileru
V tomto novém komediálním seriálu si někdejší superhvězda Spencer Strasmore (Dwayne "The Rock" Johnson) dává do pořádku svůj život po ukončení kariéry a radí jiným současným i bývalým hráčům, jak se orientovat ve světě fotbalového byznysu.   Nový seriál HBO od tvůrce Stephena Levinsona (Vincentův svět, Impérium: Mafie v Atlantic City) zkoumá sluncem zalitý svět skupiny bývalých i současných hráčů amerického fotbalu z floridského Miami a okolí. Fotbalisté jsou při hře profesionálové, často však netuší, jak naložit se svým životem mimo hřiště. Dwayne "The Rock" Johnson se představí v hlavní roli coby někdejší fotbalová superhvězda Spencer Strasmore, který se snaží prosadit jako finanční manažer. Do Spencerova okruhu známých patří talentovaný, ale roztěkaný útočník Ricky, usilující o nalezení rovnováhy mezi soukromými výstřelky a vášní pro hru; Charles, který musel s hraním skončit a nyní se jen těžko přizpůsobuje životu obyčejného člověka; nová fotbalová senzace Vernon, jemuž se kvůli slibu, že "nikdy nezapomene odkud přišel", lepí na paty spousta vyžírků, díky nimž se dostává do finančních potíží; špičkový sportovní agent Jason; a Spencerův šéf Joe, který kvůli uzavření smlouvy udělá cokoli. V oboru, v němž kariéra trvá jen velmi krátkou dobu, musí Spencer a jeho kamarádi najít hranici, kde končí hra a začíná život, udržovat se v pohodě a krýt jeden druhému záda. (HBO)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Skvělej seriál z prostředí amerického fotbalu s mým oblíbencem The Rockem. Seriál nám ukazuje život amerických hráčů a jejich agentů. Těšit se můžete na spoustu drahých aut,oblečení a polonahých dívek. Nevím co by se dalo vytknout,snad jen počet dílů,protože já bych jich snesl mnohem víc. Mám pocit,že s každou přibývající sérií je snad seriál lepší a lepší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Hráči, kteří na HBO běželi společně s Krizí, mi sedli trochu víc. Zábavná sportovní půlhoďka se stylovým Rockem. _ Druhá sérka je slabší, to bezpochyby. Ale pořád mě to dost baví, takže ubrat ještě nemůžu. S1 5/5, S2 4/5, S3 4/5, S4 3/5, S5 3/5
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
6
Takže vzhledem k tomu, že se rád dívám na NFL pohodový seriál. Bohužel jen do čtvrté série. Potom někomu hráblo a v páté sérii to je hrůza. Johnsonovy vzpomínky a úvahy do kamery jsou hrozný sračky. Zkrátka pátá série je úplně nereálná. Spencer neustále švorc a najednou taková změna? Asi jeho postava zešílela a myslí si že je bůh. Jestli půjde další vývoj stejným směrem, tak je to úplně na houby.

Dodatečné informace

Původní název:
Ballers (více)
  • USA Hráči
  • USA Ballers
Premiéra v ČR:
15. 10. 2016
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch