Tři životy

59%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
To bylo tenkrát,když Dyk ještě nebyl Dick. Typická pohádka pro TV,takže nudná blbost. Od Jiřího Stracha bych prostě čekal něco lepšího,ale za to vlastně ani nemůže. On jen točil to co mu bylo předloženo a v tomto případě to se scénářem nemělo nic společného.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
4
Snad nejméně vydařený pohádkový příběh režisérsky zpracovaný Jiřím Strachem - na vině je poněkud předimenzovaný scénář zkušených scénáristů manželů Šaškových. Méně bývá více - chtělo to nechat větší díl z původní pohádkové předlohy Boženy Němcové (akcent na ovlivnění psychiky pomocí drog je častý, ale Němcová ho popsala skvěle - lépe zpracováno v pohádce Zlaté kapradí). Dvojice přátel (Cíl - Dyk) obsazena výborně, sestry Molnárovy ničím nezaujaly.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Celkem drsná pohádka připomínající spíše historické drama. Vojta Dyk působí přirozeně v jeho Anička pořád vidím inteligentní sekretářku z Kamerunu a nešlo se mi toho dojmu zbavit. Jinak je to dobrá pohádka bez nablýskaných kostýmů a s jednoduchým dějem. Dobré.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Já bych zas přivítala, kdyby tento "citlivý" pan režisér točil pro příště pouze pro televizi Noe. A může si tam vzít i toho svého spolupracovníka číslo jedna! (Potrefená husa se snad pozná sama!) Každopádně se na slátaniny tady toho černoprdelníka nehodlám dívat!
limeta
limeta
5 179 bodů
7.5
Celkem povedená pohádka v líbivých exteriérech. Dojem kazí jen začátek příběhu s okolnostmi získání tří pírek - je to zamotaně nadbytečné a navíc podmínky úkolů pro společníky hlavního hrdiny jsou zcela nepohádkové a nedětské. Jinak není co vytknout, za obsazení Dyka chválím :-)
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
4
Uplný průšvih to není, ale Strach to umí i líp...
miza
miza
2 336 bodů
7.5
Celkem zajimavá pohádka která se povedla.
strachovka
strachovka
824 bodů
10
Když vidím, že na obrazovkách budou dávat pohádku a je u ní podepsán pan Jiří Strach vím, že se rozhodně budu bavit a že po závěrečných titulcích nebudu znechucena. I zde jsem se po skončení pohádky usmívala a byla spokojená, že jsem svůj čas trávila u televize. Pěkná pohádka s pěkným příběhem. S dobrým hereckým obsazením.
zuz
zuz
395 bodů
9.5
Tuhle pohádku mám hodně ráda.Anna moc hezká,Aneta taky,Dyk až na ty vlasy taky dobré,Cíl super,Dvořák super záporák. Jediné za co strhávám 5% je,že to není uplně pro malé děti.
ryjanka
ryjanka
47 bodů
4.5
Hezká pohádka, ale přeci jenom se mi zdá, že znám lepší.