Bobule

69%
Bobule
Plakát traileru
Honza (Kryštof Hádek) je typický městský floutek. Jeho kámoš Jirka (Lukáš Langmajer) je podvodníček, který moc rozumu nepobral, ale má jednu skvělou vlastnost. Umí geniálně oblbnout ženský. Právě toho oba využívají při svých podvodech. Kšeftují s byty, auty a vůbec se vším, co se právě namane. Jednoho dne se Honza dozví, že jeho moravský děda, kterého dlouho neviděl, je vážně nemocný. Tato zpráva vytrhne Honzu ze zajetých kolejí a rozhodne se splnit dědovi jeho životní sen. Zajistí mu dovolenou snů a aniž to tuší, splní si tím i svůj sen. Najde to, co dlouho hledal a po čem toužil.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Po dlouhé době pořádná česká komedie,která ve výsledku nepůsobí nuceně a trapně. Herci jsou přirození a jejich projev velmi dobrý. Je to také zapříčeno tím,že casting se povedl na výbornou. Taková Tereza Voříšková je ve filmu úplně k nakousnutí. Bobule mají slušivou kameru a nádherné lokace. Jsem nadmíru spokojený.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8.5
Kouzlo Pálavy je nezaměnitelné a i já se jí nechávám rád zlákat a ten kraj mám hodně rád. Možná i to přispělo k tomu, že mám tento film rád. Krásné scenérie, víno.. film má ale i svou hloubku a příběh. Samozřejmě ve filmu je i dost slabší chvilek.. jedním z nich třeba pan Matonoha :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Na české poměry určitě dobré, ikdyž je víc než jasné, kde se film inspiroval. Pár much by se ale i tak našlo. Hlavně dědek v podání Lipského mi lezl na nervy.

Dodatečné informace

Původní název:
Bobule (více)
  • Česká republika Bobule
Premiéra v ČR:
27. 3. 2008
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bobule


Podobné


Powered byJustWatch