Chyťte doktora

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2
Když vezmu všechno proti co bych našel na tomto snímků,tak by mi vyšlo jako hodnocení 20 %. Malátný ač neherec v tomto filmu proplouvá bez ztráty květiny navzdory tomu,že scénář nepatří mezi ty nejlepší. Ve filmu jsou i zajímavá camea,ale ani ty nedokážou zakrýt kvalitu tohoto snímku.
Fingon
16 886 bodů
4
Jakže byla Ježčí píseň stařenky Oggové ze Soudných sester? Píchy, píchy, umřu smíchy... já málem umřel nudou.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
* za Táňu!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Nechápu režiséra proč film s takovým scénářem a dějem, kterej je na úrovni jedné epizody Bakalářů natočil a pustil do kina? No ikdyž u nás je to bežné. Dále mě zde značně iritovala ta reklama na hudbu chinasek, kterou opravdu nemusím a toho jejich frotmana, kterej zde hraje toho záletného doktora fakt nemusím, ale jeho hereckej projev překvapeně ušel, ikdyž jsem mu toho doktora moc nevěřil a spíš jako doktor vypadal jak smažka. Naopak vedlejší role v podání Hádka, Soboty a Janžurové pobaví. Tatiána Vilhelmová je celkem obstojná herečka a zde se mi i líbila jako ženská a ta její milenka byla hooodně sexy. Jinak jde o film, kterej pobaví, ale za hodinu si na ně už nevzpomenete.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
6
Průměrné, ale dá se....nakonec někomu se to může líbit, stejně jako nelíbit. Luděk Sobota překvapil...Vilhelmová v dvojroli dobrá.