František je děvkař

52%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Furt si říkám,že dám snímku ještě jednu šanci a pustím si ho znovu,ale ještě jsem se k tomu nedostal. Snímek prozatím hodnotím jako nejslabší režisérský počin Jana Prušinovského,který si zde napsal i scénář. Přece jen mi více sedí,když točí filmy podle scénáře Kolečka. Moc jsem se u snímku nenasmál a přišlo mi to spíše jako vztahové drama kde se občas objevil nějaký fór. Nic extra
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Trochu jsem se i bavil, jelikož Josef Polášek je takový dobrý potěp.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
4.5
Není to moc dobrý film, ale Josefa Poláška mám velice ráda a Martin Pechlát, Leoš Noha či Arnošt Goldflam jsou dobří vždycky. Zkraje je film docela zajímavý, i vtipný, ale stále to upadá a závěr už je jenom nudný. Zdena Hadrbolcová byla ale jako maminka skvělá a je pokaždé skvělou maminkou, i když v soukromí sama děti neměla. A autorem hudby je Petr Hapka! Ten snad nikdy žádnou špatnou hudbu nenapsal!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Další nepříliš vtipná komedie na téma nevěra a co já na to ? Škoda peněz. Tohle není film pro kina, ale spíše jako televizní film, nebo inscenace. Co se týče herců, tak Polášek se sice snaží a strhává na sebe největší pozornost, ale na to aby utáhl celej film ještě nemá a toho záletnáka jsem mu rozhodně nevěřil. Ostatní herci mu taktéž nepomáhají, především Črvrtníček, kterej z toho tím svým herectvím shodil ještě o jednu hvězdu dolů. Scénář místami ušel a občase se vyskytla vtipná situace nebo hláška, ale po většinu času jsem se spíše nudil a to jde o komedii.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Možná hezký scénář, možná to mohl být hezký film, ale žánrově se asi nenašel.
kawa
3 388 bodů
6.5
Průměrná komedie, která měla možnost být úspěšnou, ale skončila na výběru herců. Kromě snad Poláška a Hardbolcové, není o co stát. Kamera se snaží být zajímavá, ale scénář a režie ji nepodpořila.
psico
psico
1 671 bodů
5
Další česká "komedie".
gauchingman
gauchingman
273 bodů
3
Frantovo opakované dolejzání za exmanželkou a následné "odlejzání" od ní bylo skutečně trapné a již na hranici uvěřitelnosti. Možná, být to trochu normálnější, nebylo by co hrát.
taliz
taliz
257 bodů
4
Je mi to až hloupé říkat, protože ten pán za to jistě nemůže, ale jediné, co mi opravdu vadilo, byl styl herectví hlavního představitele. V rámci jisté, ovšem i tak minimální stylizace celého světa, ve kterém se film odehrával, byly deklamované repliky hlavního hrdiny o několik světů vedle. Jinak takové střídmé, čisté, vědomé si vlastních možností a sil. A myslím, že si tvůrci s klidným svědomím mohou myslet, že natočili něco úplně perfektního.