Děti noci

56%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Postpubertální nevyzpytatelná Ofka (sympatická Issová), která prochází divnou etapou svého života a neví co od života chce a dement Ubro (hrál to jenom Mádl???), který to nejspíš naopak ví a nachází to dost často v popelnicích - to jsou hlavní hrdinové tohoto zajímavého příběhu. Snaha Pavlátové odlišit se od jiných českých filmů je zřejmá a je to jenom dobře. Pokud použiju česko-filmový metr zjistím, že to je to lepší co u nás v posledních letech bylo natočeno. V globálu to ale nakonec je jen a pouze solidní průměr. 6/10
Fingon
16 886 bodů
6
První polovina úžasná, druhá už tak dobrá nebyla. Škoda, škoda...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Nic překvapivého, ale snad na jedno kouknutí, když v TV nic lepšího není, ideální.
avenis
avenis
8 067 bodů
6
Náladu filmu vystihuje rozhovor Ofky s otcem, který jí říká, že nemá důvod být nespokojená a ptá se, co jí chybí. Ona odpoví: "Všechno mi chybí!" A o tom to je. Mladá žena, která nevěří sama v sebe a nebo má jen strach udělat ve svém životě změny je na nejlepší cestě ke zmaru. V tom jí brání nejen rodina, ale hlavně její ctitel a kamarád, který nemá v jejích očích větší hodnotu než pouhého kamarádství... Je mi z ní úzko. Issová hraje dobře, ale film je natolik depresivní, že jednou stačilo.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Nevím, ale film se mi zdál naprosto o ničem, děj, tedy jestli tam nějaký byl, tak stál na místě a nikam se neubíral. Dal bych možná i méně *, ale josu zde docela solidně předvedené herecké výkony, především Marthy Issové, která, ale i nadále u mě je za totální "antisexsymbol", ale jako herečka je výborná, to samé Jirka Mádl, kterej z typického prototypu neherce vyrostl v nejtalentovanějšího herce jeho věku na naší scéně, ale i další zůčastnění byli výteční, díky nim jsem tomuto filmu nedal odpad, a také pro atmosféru nočního města.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6.5
Komorní klubový film s dobrými hereckými výkony, novináři trochu přeceněný, stejně jako Karlovarskou porotou, ale to je jen můj subjektivní pocit. Každopádně film, který zaujme.