Poslední plavky

45%
Poslední plavky
Film "Poslední Plavky" je příběhem Jardy Kuchaře, hrdiny zašlé éry tuzexového bonu. Jeho finanční příjem spočívá v pronájmu vlastního bytu. Každé léto je nucen trávit u opuštěného rybníka, kde provozuje ještě opuštěnější bufet. Jeho "pravou rukou" je místní prosťáček Kamil Hošpes. Mezi hrstku štamgastů bufetu patří dvojice traktoristů Jirka s Péťou a Jardův zapřísáhlý nepřítel, fanatický rybář Pepa Vrtílek se svým psem Pepíkem.
Rozmarné letní dny jsou narušeny zjevením monstrsumce Lojzy, který sežere Vrtílkova psa.
Jarda Kuchař v Lojzovi vidí šanci na regeneraci místního turistického ruchu. Povolává rybáře z celé republiky. A dva skutečně dojedou.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
1.5
Petr Čtvrtníček je jako počasí. Nikdy nevíte co od něj dostanete. V tomto případě je spíše zataženo a největším problém je jeho délka. kdyby měl film o půl hodiny méně velmi by to filmu prospělo. Vtip se zde nacházel jen zřídka a jen málokterý fór se opravdu uchytil.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
1* za Čtvrtníčka s Poláškem jinak MEGAODPAD!!!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Ze začátku docela zábavné, občas zazněla i dobrá hláška, ale co se na scéně objevil ten přerostlej sumec mi to přišlo docela absurdně přehnané a úrovní se to rovnalo Troškovým kameňákům. Jak nemůžu jinde vystát Čtvrtníčka, tak zde se jeho způsob snahy o herectví docela hodil a jeho arogantní chování a mluva sem docela zapadly, také se stará o největší zábavu po celou délku filmu, sekunduje mu přitroublej Polášek, kterej je k smíchu, ikdyž třeba jen točí pivo a Hrušínský, který ze začátku byl i zábavnej se v danej moment stal tou nejdebilnější a nejotravnější postavou v celém filmu a to co se mu stalo na konci si rozhodně zasloužil. Ani nevím proč dávám dvě hvězdy, jedna by byla za hudební motiv, kterej se mi docela líbil a ta druhá za pár hlášek, jinak je to ovšem bíííída.

Dodatečné informace

Původní název:
Poslední plavky (více)
  • Česká republika Poslední plavky
Premiéra v ČR:
8. 11. 2007
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Poslední plavky je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch