Medvídek

61%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Medvídek je pro mne jen důkaz,že Jan Hřebejk své nejlepší filmy už natočil a teď se rozhodl točit tuctově povrchní snímky bez hlubšího nápadu. Jeho snímky už jsou pro mne zcela nezajímavými. U snímku jsem se moc nepobavil,párkrát jsem se pousmál,ale to je tak vše. Jiří Macháček je zde překvapivě snesitelný a Ivan Trojan opět dokázal,že je v našich končinách naprostá špička.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
S tímto filme nemám problém. Je to na naše poměry velmi povedená komedie. Trio Ivan Trojan, Roman Luknár a JIří Macháček půspbí kompaktně a stejně tak ženská opozice. Film je pro nenároného diváka, tak byl napsán a i cílen. Pro mě v pohodě. 70% Podívat se, vypnout mozek, ničím mě film neruší..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ani filmy ze života nemusejí být nudné, zdlouhavé a nijaké. Hřebejkovy filmy takové ale zřejmě být vyloženě chtějí.
Cettlovka
5 032 bodů
8.5
Ale jo. Takový příjemný filmeček se skvělým hereckým obsazením. Excelentní Tatiana Vilhelmová či charismatický Roman Luknár. Děj se mi ovšem moc nezapsal do paměti, takže když se zamyslím, pořádně ani nedokážu popsat jeho děj.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6
Z dlouhé série filmů Jana Hřebejka se jedná jen o jakési seriálové pokračování bez návaznosti děje a možná, kdyby to navazovalo, bylo by to lepší. Každopádně Jan Hřebejk umí zaujmout diváky a odvést profesionální práci, i když se z filmu nezblázníte. Krásku v nesnázích si ještě pamatuji, Medvídek se ale vytrácí z paměti.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Dobrý a místy i zábavný komediální film...Stojí alespon za jedno shlédnutí.
rockystar
rockystar
2 860 bodů
7
Ale tak jo. Jsem se i zasmál. Trošku jsem film prožíval a v závěru se spokojil s koncem. Plno hereckých hvězd, které splnili co se od nich očekávalo. Takže jsem byl celkem spokojený. Skvělý výkon Kláry Issové, která mi film od filmu jen dokazuje jak skvělou herečkou je. A jak se narozdíl od své sestřenice Marty na ni dá dívat, myslím z profesionálního pohledu, ovšem i z toho druhého.
psico
psico
1 671 bodů
5
Né že bych neměl české komedie rád ale film u kterého se zasměju maximálně 2x mi jako komedie nepříjde :)
marvan
marvan
616 bodů
7
Hřebejkovy filmy bývají často jistotou, že se člověk odreaguje a pobaví.
pateta
461 bodů
8
Hřebejkovy filmy mě zatím nezklamaly, je mi velice sympatická jejich poetika, v Medvídkovi rovněž.