Last Knights

63%
Last Knights
Last Knights je drsný akční film odehrávající se ve středověku. Bojovník Raiden (Clive Owen) stojí v čele skupiny rytířů, která příjde kvůli zradě panovníka o svého velmistra (Morgan Freeman). Raidena a jeho družinu tak už nic nemůže zastavit na cestě za pomstou a ukončením tyranie zkorumpovaného vládce.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Amíci s Korejcema si v Česku natočili svých 47 roninů. Děj zasadili do neurčitého rytířského středověku a hlavní meč dali Owenovi. Není tu nic, co bych už neviděl, na druhou stranu tihle rytíři dokáží slušně zabavit i při dlouhém čekání na akci.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Temní rytíři Americká multi-kulti stupidita v tomto snímku dostoupila vrcholu.Jakési bratrstvo (odkaz na Templáře ?? či co ..) Je postaveno před dilema, kdy hlava jejich řádu je povolána do hlavního města k vlivnému a zkorumpovanému ministrovi,jenž intrikuje a snaží se získat další profit od onoho bratrstva. Děj je relativně zasazen někam do chladných končin asi Evropy kde však hojně vystupují Mongolové , Čínani a Černoši. Samozřejmě ve vlivných funkcích... Poté co je představený řádu popraven svým zástupcem se celé bratrstvo rozpadá a jsme svědky alkoholických hrátek mnoha z nich i když samozřejmě někteří jsou u toho i střízliví...a vmísí se do davu na budování paláce padoucha ministra kde zdařile zahradničí...No, něco jako princ Bajaja šmrncnutý Šogunem v Království Nebeském s Černochem managerem. Pokud máte rádi stupidní slátaniny,bez pořádné akce ani děje, postavené na jakémsi morálním dilematu kata co prozřel, pak se na to vrhněte. Ostatní se tomu vyhněte.!!!!
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Nenáročná a ve všech směrech zcela volná variace na samurajské filmy, která je ovšem převedená do fiktivního prostředí kombinujícího prvky středověku z celého světa. Jinak to ani nazvat nejde, být tam drak, tak je to jasná fantasy. Ale nic moc se tomu nedá vytknout a je to zábavná šermířina se slušnými hereckými výkony, která v zásadě nemá čím naštvat a v velmi dobře odsýpá, dokonce je tam i celkem nečekaný zvrat, což je co říct. Pro milovníky chlapů s meči slušný film na oddych.

Dodatečné informace

Původní název:
Last Knights (více)
  • Last Knights
Premiéra v ČR:
1. 10. 2016
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
3,64 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Last Knights je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch