Psí kus

62%
Psí kus
Psí kus

"Pane doktore, cítím se jako pes," sdělil jednoho dne pan Ota Pošta plaše a důvěrně psychiatrovi. A byla to pravda. Pan Pošta, spořádaný opravář praček, se už delší dobu necítil právě nejlépe. Na vině byla jeho rodinná pozice. Pan Pošta byl nenáročný a poněkud neprůbojný člověk, kterému osud přichystal těžkou zkoušku v podobě dominantní ženy Věry. Pracovala jako notářka na notářství a vydělávala dvakrát tolik než on. Měla ho ráda, to ano, ale po svém. Domácí operační prostor pana Pošty nikdy nebyl příliš veliký, ale od té doby, co děti odešly z domu se postupně dále zmenšoval. Tak se pan Pošta ocitl na posledním místě rodinného žebříčku a zacházelo se s ním jako se psem. Není tedy divu, že se jednoho dne sám ve psa proměnil!




Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Nízkorozpočtová velmi slušně obsazená komedie, která rozhodně neurazí, je zajímavá, ale kolísavé kvality. Něco je vyloženě vydaření, něco naopak spíše trapné, ale to vše záleží na kusu každého soudr... diváka a nechť si udělá každý obrázek sám. U mě - 60%
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Psí kus jsem viděl podruhé a bavil jsem se tak jako poprvé, snad ještě víc (že bych stárnul :-)). Jedna z nejlepších televizních komedií co jsem kdy viděl a opravdový herecký koncert. Vřele doporučuju.

Dodatečné informace

Původní název:
Psí kus (více)
  • Česká republika Psí kus
Premiéra v ČR:
13. 11. 2005
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění