Jak se krotí krokodýli

49%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Shlédnutím tohoto filmu jsem jen dokázal,že jsem nesmrtelný. Jak už jsem přežil tuto rádoby komedii,tak už musím přežit vše. Samozřejmě to vše berte s nadsázkou,ale i tak se jedná o opravdu špatnou komedii s nepříliš povedeným dětským castingem.Ono vlastně celý ten casting je takový divný viz Nekonečný,to jako vážně?
Fingon
16 886 bodů
4
Popravdě - čekal jsem to daleko horší. Product placement Menthosu sice bil do očí jako už dlouho ne (to snad překonal snad jen Arginmax v Účastnících zájezdu) a celá eskadra Vojtek-Nekonečný, Laurína a ta poslední bylo jedno velké WTF, stejně jako Náhlovský... ale jinak celkem to šlo... a zdá se, že mám slabost pro Jitku Schneiderovou:-)
sabule
14 227 bodů
0.5
Čekal jsem navazující pokračování jak dostat ... a tohle byla dost hrůza a když do toho ještě začal ječet Nekonečný,tak jsem chtěl spáchat sebevraždu
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Bez řádného příběhu. Úplně bez všeho co by diváka upoutalo. Nemastné neslané a to se tak trochu dalo čekat na ty české poměry co se filmů týče.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
0
Viděno v kině. Děj naprosto žalostný... Z nějakého důvodu je to volné pokračování filmů Jak vytrhnout velrybě stoličku (TV film) (1977) či Jak dostat tatínka do polepšovny (TV film) (1978) (viz jména a povolání postav). Ale ve výsledku jim jen parta okolo pan Etzlera plivla do tváře... Jak se k tomu navíc mohli upsat osobnosti hudby Josef Vojtek či Daniel Nekonečný ... To už nepochopíš! "Duníš, duníš ..duníš!" /viděno v kině/ 0%
M3lios
M3lios
9 141 bodů
4
Natočiť pokračovanie príbehov o legendárnom Vaškovi a jeho rodičoch by nebol zlý nápad. Bohužiaľ film prišiel až príliš neskoro a s nie moc sympatickým castingom. Tomáš Holý je skrátka nenahraditeľný. Môžeme byť aspoň radi, že sa nikto nepokúsil o ďalšie pokračovanie. Zlatú dobu rodinných komédii má tuzemská tvorba už dávno za sebou...
avenis
avenis
8 137 bodů
1
Smutný pokus o pokračování svěžích dvou dílek ze sedmdsátých let. Křečovité přehrávání, trapné nucení do vtipu, smutná krizůvka mezi Annou a Lubošem. Možná, že občas lze dvakrát vstoupit do téže řeky, ale třikrát málokdy...
(26.12.2012)
Nevím, co vedlo Marii Poledňákovou k tomu, aby se po letech pustila do této třetí části, možná jí někdo řekl, že je to dobrý nápad, ale byl by, kdyby jej uskutečnila dřív a kdyby v něm vystupovali stejní herci, jako v prvních dvou filmech. A ne pouze Vlastimil Harapes.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
2
Viděl jsem peklo. Vypadá jako dětská lanovka nesoucí rozjuchanou padesátnici Konvalinkovou. Priceless & wtf all-in-one.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
1.5
Plytké, nezáživné, zbytečně dlouhé. Měla jsem snahu se do toho nějak dostat, přisuzovala jsem to své nenáladě nebo těžkému dni nebo tak nějak, ale bohužel se mi nepovedlo! Jestli tohle mají být rodinné filmy, na které se chodí do kina, tak už jsem asi někde za zenitem!!! Totální prázdnota se spoustou upištěných děcek, na jejichž hereckých výkonech není pranic zajímavého. (Tedy alespoň z mého pohledu.) Jedna písnička Dana Nekonečného, hrající každých pět minut, byla už potom pro mě vyloženě noční můrou!!!
jirka26
6 288 bodů
Mučte mě, škrťte mě, upalte mě, ale tento film do šedi podprůměru nepošlu. Neříkám, že by tam nebya hluchá místa (podle mě minimálně), nadbytečné postavy (Vojtek se ještě dal, můj "oblíbenec" Nekonečný už ne), přesto hodnotím velmi pozitivně. Víte, ono to snad ani nejde srovnávat s předchozými díly Jak... Přeci jenom, je jiná doba, dětská hvězda ve stylu Tomáše Holého rovněž není na obzoru a dvojice Němec-Preissová byla nepřekonatelná. Přesto nelze tomuto dílku upřít punc zábavnosti. Alespoň mně to tak hrozné nepřišlo, i když soudě dle okolních komentářů jsem snad jeden z mála s takovým názorem. No a? Jo a ještě jenom tak na okraj- Postránecký je třída.