Redakce

52%
Redakce
Plakát traileru

Ve vzrušujícím prostředí redakce Přílohy Denních listů pracuje pestrobarevná směsice nepřehlédnutelných postav. Seriál tak umožní každému z diváků najít si svého hrdinu a prožít s ním jeho osud. Režiséři Tomáš Krejčí a Jiří Vejdělek k tomu říkají: "Z našeho pohledu je posláním REDAKCE přinést do všech domovů příjemnou náladu ze sledování situací, které všichni známe z vlastní zkušenosti." U každého člena REDAKCE Přílohy Denních listů najdeme různé osobnostní rysy a vlastnosti. Všechny postavy pak společně tvoří svět, ve kterém vznikají zápletky seriálu. Seriál Redakce točí pro TV NOVA firma Dramedy Production v licenci španělské společnosti Globomedia. Originální verze seriálu patří ve Španělsku k nejúspěšnějším seriálům vůbec. V žádném případě to ale není jen překlad původního díla. Na české verzi pracuje tým českých scenáristů, kteří vycházejí ze základních zápletek, hlavních postav a prostředí jednotlivých originálních dílů.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Na novácké poměry docela slušný seriál s Davidem Matáskem v hlavní roli. Každá epizoda - každá kauza byla vždy něčím zajímavá a originální. Herci byli fajn a ta půl hodinka s nimi rychle utekla. S přibývajícími sériemi jde kvalita rapidně dolů,ale v porovnání s velmi slabou seriálovou konkurencí se stále jedná o krále.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Mezi původními českými seriály se skutečně blýská jak drahokam a docela jsem to i sledoval, ale později už mě i tohle přestalo bavit. Naštěstí je originálnější, bohužel neschopnost rozvíjet charaktery a vytvořit dějovou linii ubilo i tohle.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Některé epizody vcelku dobré, vtipné a zábavné.

Dodatečné informace

Původní název:
Redakce (více)
  • Česká republika Redakce
Premiéra v ČR:
16. 9. 2004
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění