Doblba!

59%
Doblba!
Plakát traileru
Příběh černé vánoční komedie Doblba! se odehrává v rozvětvené rodině Mukových. Hlavním hrdinou je Karel Muk, jednoduchý chlapík s jednoduchými sny, žijící poněkud stereotypním manželským životem s Terezou, nevlastní matkou Karlovy dcery Lenky. Bratr Robert Muk je naopak sebevědomý a praktický podnikatel a nejmladší Pavel jakoby se stále nemohl rozhodnout, zda najít smysl života v ochraně šumavských hvozdů nebo v erotických hrátkách se sekretářkami. Jednoho dne, krátce před Vánocemi spadne rodině Mukových do klína nečekané dědictví. Náhlá možnost zbohatnutí je jakýmsi spouštěcím momentem pro řadu osudových událostí, které jednotlivé členy rodiny trochu svedou z nastoupených cest, některé nasměrují na cesty úplně jiné a cesty těch dalších se dostanou téměř ke svému konci. Nic už nebude jako dřív. A náhody neexistují.Všichni musí přehodnotit své žebříčky životních priorit. A přitom platí pravidlo: jakékoliv vaše činy se vám jednou v dobrém či ve zlém zúročí.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Já se na tohle spojení Duška a Čtvrtníčka tak těšil a jsem opravdu hooodně zklamaný. Nechci říkat,že je film debilní,protože jsem viděl i horší,ale opravdu zde žádná kvalita není. Pár dobrých fórku nezachrání skoro dvě hodiny trvající nudu,která se potácí od ničeho k ničemu.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Extra černá komedie s dobře zvolenými herci pro tento žánr. Exceluje hlavně Jaroslav Dušek. Je to vlastně strašná blbost a ani to není moc líbivě natočené, ale scénář je dobrý a vynahradila to spousta černého humoru a krátké vtipné úderné scény. Já jsem spokojen, je to prostě osobitý film, který jistě každému nesedne.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
0.5
Bez uzardění přiznávám, že za tohle by se nestyděl ani Ed Wood, tak špatný film jsem snad nikdy neviděl.


Dodatečné informace

Původní název:
Doblba! (více)
  • Česká republika Doblba!
  • Česká republika Again and again
Premiéra v ČR:
29. 9. 2005
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné