Kameňák 3

35%
Kameňák 3
V Kameňáku 3 vyvrcholí nesmiřitelný boj mezi Khonem a jeho nenáviděnou tchyní. Ta svého zetě trumfne tím, že během pár dní postaví fotbalové družstvo Romů, které soupeří s Khonovým…. A jsme znovu v Kameňákově. Den tu začíná jako vždycky. V ložnici Pepy a Vilmy. Jen výhled z balkonu je té neděle pro Pepu překvapivý. Policejní náčelník k nemalému údivu zjišťuje, že se do sousedství nastěhovala početná cikánská rodina a tak Vilma s Julčou musí neprodleně nastoupit na hodiny karate a bojových cviků. Jenže lekce s Oldou opravdu nejsou o sebeobraně. Za lordem a lejdy přijíždí z Anglie jejich syn Willy, který je otřesen milostným zklamáním se zahradníkem, a babka Nováková opustila tento svět. Kropáčkové sice vyschl modrý pramen, ale energie má stále na rozdávání, a lékařka Helena odjela s tělocvikářem na svatební cestu na Kypr. Jinak je vše téměř při starém. Leo Khon, nejbohatší muž Kameňákova, vlastní fotbalový klub. Mužstvo tvoří přátelé a známí, včetně hospodských štamgastů. Má to ale háček, hrají pod psa a dokáží prohrát i s nejslabším týmem Balvanů z Kameniček. Khonova tchýně odmítne přihlížet takovému plýtvání ?rodinných? peněz a ve chvíli, kdy sama vyhraje závratnou částku, se vsadí se zetěm, že ona, která o fotbalu neví zhola nic, postaví do týdne jedenáctku, která rozdrtí jeho i ty darmožrouty. Aby ne, když ti kluci cikánští se s fotbalovým míčem snad narodili. V sázce je mnohem víc a každé mužstvo má za vítězství slíbenu prémii. Khonovi hráči bojují dokonce o přízeň Dolly Buster. Takové utkání Kameňákov nezažil a ještě dlouho na něj bude vzpomínat? Pokračování divácky úspěšné komedie, založené na scénkách ze známých vtipů.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1
Mám rád vtipy a za to si Troška zaslouží těch 10%,protože se sem tam nějaký malý objevil. Herci ani nehrají. Oni jen improvizují a čekají na chvíli kdy budou moci přednést nějaký ten kameňák. Vše ostatní kolem filmu je jen vata,která vyplňuje těch přepálených 101 minut.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5
Ke kameňákům celkově se dá říci jediné. Pokud vidíte film rychlepo uvedení do kin, tak se můžete těšit na 2-3 nové vtipy zasazené do jednoduchého děje. Stačí prostě dát mozek do režimu Stand-by a jen se dívat. Neužijete si filmovou kvalitu, ale občasný smích není vyloučen.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Jsou věci, kterým nerozumím a nechci rozumět. Tohle je jedna z nich. Opravdu necítím potřebu jakkoli hodnocení vysvětlovat.

Dodatečné informace

Původní název:
Kameňák 3 (více)
  • Česká republika Kameňák 3
Premiéra v ČR:
13. 1. 2005
Distributor:
TV Prima
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Kameňák 3 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kameňák 3


Podobné


Powered byJustWatch