Něžné vlny

62%
Něžné vlny
Plakát traileru

Sympatický Vojta je nesmělý a jeho rodina praštěná. Cholerický tatínek, který kdysi nepřeplaval kanál La Manche, z něj chce mít závodního plavce a milující maminka, bývalá hvězda dětské lední revue, vidí v synovi talentovaného pianistu. Jenže Vojta má docela jiné priority - především rusovlasou spolužačku Elu, okouzlující akvabelu, která už v listopadu odjede do vysněné Paříže. Jestli Vojta rychle nepodnikne něco opravdu zásadního, zmizí mu Ela navždy za železnou oponou. Píše se totiž rok 1989. (oficiální text distributora)




Recenze: Něžné vlny

Kinobox.cz
60%

Neměl bych dokonce ani problém s tím, že je celý film jen série miniscének, jako několik poslepovaných dílů seriálu. Obrovský problém je v tom, že ke konci to všechno má nějak dramaticky vyvrcholit a zúročit se, a je to strašlivě neohrabaně napsané i natočené (překvapivě), nemluvě o tom, že se nikdy předtím nestane nic, co by si zasloužilo nějaké to vyvrcholení a zúročení. Škoda.


Pete69
Pete69
29 761 bodů
6.5
NA české poměry slušný film. Ve filmu je pár slušných scén a je to místy i vtipné. Jen se ptám, proč jsou poslední dobou dobré jen ty filmy, které se odehrávají za minulého režimu? Prostě je z čeho vybírat.. dnes se dá natočit slušný film jen o mafiánech.. :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Velmi trapný mix kvalitního (ne moc zajímavého, ale zvládnutého) řemesla, nejlacinějšího humoru a drzosti bez špetky vkusu znásilňovat českou historii. Vieweghovina na druhou, kde nemá co vzbuzovat zájem. A mně nebaví se k tomu vyjadřovat. Ten můj zvyk psát komentář ke každému zhlédnutému filmu má své trhliny.
sabule
14 227 bodů
4.5
Slušný film,po dlouhé době dobrá česká komedie,jen není té Pauhofové už trochu moc?

Dodatečné informace

Původní název:
Něžné vlny (více)
  • Česká republika Něžné vlny
  • Česká republika Nežné vlny
Premiéra v ČR:
9. 1. 2014
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch