10 pravidel jak sbalit holku

61%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Na české poměry zábavná romantická komedie kde herecky kraluje především Miroslav Donutil. Snímek si na nic nehraje a jeho jediným úkolem je pobavit diváka. Za mne mohu říct,že se mu to podařilo. Je zde spousta zábavných scén u kterých se možná nebudete válet za břicho,ale úsměv na rtech vám každopádně vyvolají.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Tak si stále dokola musím klást otázku, kam směřuje naše filmová tvorba. Tenhle film je z toho zla ještě to lepší, chvílemi roztomilá komedie se dostává do totálně trapných a ubohých extrémů.. nevím jak hodnotit tento film, takže 50% už jen proto, že jsem to zvládl dokoukat.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ty škatulky, kterým by se asi mělo říkat "hrdinové", jsou svojí plochostí (ze které kdykoliv odskakují k jiné plochosti) otravné, napsané je to fakt strašně debilně a anglický soundtrack na pozadí kotlíkářské scény vypadá svou nepatřičnou snahou o světovost jako něco z tureckých hvězdných válek. A Janák naprosto nezvládá timing opotřebovaných gagů. 1 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Až na ten dost nesnesitelný product placement (fakt budou studenti fyziky používat jako vyhledáváč seznam a všichni v okolí jezdí značkou KIA?) dost dobrý. Ruml jako looser uvěřitelný a jeho kořist hodně povedená. Bude dvojka s fotrem? 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Docela povedená komedie s rozumným příběhem.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Hvězdičku za Donutila, ten opět nezklamal, ale jinak nic extra. Alespoň průměrná romantická komedie, což je na české poměry úspěch. Že bych se ale někdy zasmál, to se říct nedá. 41%
avenis
avenis
8 137 bodů
5
Komedie s přívlastkem, ať už shodným nebo neshodným, o je na každém z nás. Já dávám shodný - nevěrohodná. Kdo zná ze svého okolí případ, kdy by dva kluci tak moc usilovali o holku zpovykanou, nablblou a průměrně hezkou? Netvrdím, že jsem se chvílemi nebavila, ale nereálnost a přílišná nadsázka mi to veselí trochu kazily. Za sympaťáka Matouše Rumla 50%. (12.3.2021)
limeta
limeta
5 179 bodů
5
Bída s nouzí. Námět a obsazení vypadaly na pohodovou oddechovku, ale je to zmařená šance
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Karel Janák umí, to už prokázal několikrát. Tady to opět můžu potvrdit. Za poslední léta jedna z nejlepších komedií, co byla natočena na české scéně. Humor, kterým tento film oplýval se dá považovat jako vysoce nadprůměrný. Nespočet vtipných scén dráždilo mou bránici prakticky neustále. To bylo přesně to, kvůli čemu jsem navštívil biograf. Ruml, Svarinská, Prachař, povedené akvizice. Toto si zaslouží ohodnotit procentuálním hodnocení rovných 80.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
9
Největší radost u tohoto filmu mám z toho, že má role nebyla zcela ztracená. Při natáčení jsem měl pětiminutový vstup a rozhovor se sexuologem Radimem Uzlem, který mi podepsal knihu s věnováním, avšak nakonec do filmu dali pouze rozloučení a mé poděkování. Ale i to v kině stačilo na euforii plnou vzrušení, když jsem se slyšel. Zjištění, co je to vlastně za film, mě potěšilo, protože takovou českou komedii jsem dlouho neviděl.