10 pravidel jak sbalit holku

61%
10 pravidel jak sbalit holku

Jak moc se děti nepovedly svým rodičům? A jak moc se rodiče nepovedli svým dětem? Hlavní hrdina nové české filmové komedie byl typickým příkladem kluka, jehož život rodiče podřídili vlastním ambicím. Chtěli, aby byl chytrý, úspěšný a skvělý. Výsledkem této usilovné péče ovšem je, že si náš hrdina jaksi neví rady sám se sebou.

Bydlí ve společné domácnosti s dvěma kamarády a jednou kamarádkou, tajně odešel z univerzity, pracuje v mateřské školce a především to v téměř dospělém věku vůbec, ale vůbec neumí s děvčaty. Což se ukazuje jako fatální ve chvíli, kdy mu jedna, která je krásná a chytrá, vstoupí do cesty. A ještě osudovější se ukazuje, že spálit mosty a zpřetrhat pouta nejde jen tak lehce a jednoduše.

Na scénu se totiž vrací tatínek se svými neotřelými rady a nápady. Když už nedokázal syna vymodelovat podle vlastních představ, poskytne mu poslední šanci . Naučí ho jak sbalit holku. Na to je totiž tatínek machr! A tak se naši spolubydlící stávají aktivnímu účastníky svérázného kurzu. Platí ovšem těch 10 zaručených pravidel? Nebo je nakonec každý strůjcem svého štěstí sám?

V lehké komedii pro všechny, kteří v lásce propadali, ale i pro ty, kterým šla na jedničku, od Karla Janáka – autora a režiséra diváckých hitů Snowboarďáci a Rafťáci se představí hvězdné domácí herecké obsazení v čele s Jiřím Bartoškou, Matoušem Rumlem a Janem Dolanským!




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Na české poměry zábavná romantická komedie kde herecky kraluje především Miroslav Donutil. Snímek si na nic nehraje a jeho jediným úkolem je pobavit diváka. Za mne mohu říct,že se mu to podařilo. Je zde spousta zábavných scén u kterých se možná nebudete válet za břicho,ale úsměv na rtech vám každopádně vyvolají.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Tak si stále dokola musím klást otázku, kam směřuje naše filmová tvorba. Tenhle film je z toho zla ještě to lepší, chvílemi roztomilá komedie se dostává do totálně trapných a ubohých extrémů.. nevím jak hodnotit tento film, takže 50% už jen proto, že jsem to zvládl dokoukat.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ty škatulky, kterým by se asi mělo říkat "hrdinové", jsou svojí plochostí (ze které kdykoliv odskakují k jiné plochosti) otravné, napsané je to fakt strašně debilně a anglický soundtrack na pozadí kotlíkářské scény vypadá svou nepatřičnou snahou o světovost jako něco z tureckých hvězdných válek. A Janák naprosto nezvládá timing opotřebovaných gagů. 1 a 1/2

Dodatečné informace

Původní název:
10 pravidel jak sbalit holku (více)
  • Česká republika 10 pravidel jak sbalit holku
Premiéra v ČR:
20. 3. 2014
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch