Batman a Robin

37%
Batman a Robin

Napětí a strach: Přikryje Gotham City věčný příkrov ledu? George Clooney bojuje jako černý rytíř Batman proti nejhroznějšímu nebezpečí: ledový Mr. Freeze (Arnold Schwarzenegger) a jedovatá Poison Ivy (Uma Thurman) ohrožují město. Batman však musí ochránit více než jen Gotham City - mladická zanícenost kamaráda Robina (Chris O'Donnell) bojujícího se zločinem a krásná Batgirl (Alicia Silverstone) jej často vystavují nebezpečí.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Je to sice děsná sračka,ale pro mne je to stále Batman. Joel Schumacher zasadil netopýřímu hrdinovi finální úder,který na dlouhá léta nerozdýchal. Až v posledních letech mu opět vdechl život Nolan. Tahle verze je hrozná ve všech směrech. Nevím co je nejhorší,jestli to jsou bradavky na obleku,nebo brečící Arnold. Prostě celé je to zlé .
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Není divu, že se po šílených Batmanech od Joela Schumachera nikdo 8 let nehrnul do dalších pokračování. Když nezabrali hvězdy z Batman navždy, přidáme Arnieho a George Clooneyho a ono to určitě zabere.. ne! Arnieho postava ušla, postava Trvičky strašná, George Clooney je bezesporu prověřený fešák, ale v masce to není ono, nemá tu správnou bradu. Scénář slabý, Gotham šílený, efekty průměrné. Bída.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
3
Čtvrté volné pokračování rozjeté batmanovské série tentokrát svou celkovou vizáží a atmosférou naprosto rozbouralo veškeré fanouškovské ambice. Batmanovské otěže tentokrát převzal George Clooney, ale jakoby to vůbec nebral vážně. Ale je fakt, že mu hodně nahrává už scénář jinak dobrého Akiva Goldsmana, mající na svědomí už předchozí snímek. Četl ten chlap vůbec někdy komiks o Batmanovi? Už samém začátku musí být každému jasné, že doby temné a ponuré atmosféry Tima Burtona jsou naprosto pryč. Než se stačíme pořádně rozkoukat, už nám je naservírovaná akce plná podivností a zmatků, kdy nejeden divák marně hledá něco, co by mu obeznámilo, co se to vlastně najednou děje. K tomu neonové efekty, které už sice Joel Schumacher použil v předchozím snímku, ale nyní to do diváků pustil v takové palbě, že to až oslňuje a je div, že to LCD displeje televizí vůbec vydrží. Podivná šaráda, ve které aby se čert vyznal, co a proč se tam vlastně děje, se prolíná celým domnělým příběhem nemající v ničem naprosto žádnou logiku. Příběh prostý a bez vysvětlení základních informací o daných skutcích a postavách. Nové postavy, nové etudy, nové nedomyšlené charaktery nemající s komiksovou předlohou takřka nic společného. Film známý jako špatný? Ne, tohle je film ve všech ohledech naprosto přímo katastrofický. I ta popkornová zábava má svou hranici a tady byla překročena setsakramentsky hodně. Tento vizuál a scénář komiksoví fanoušci tvůrcům do dnes neodpustili.


Dodatečné informace

Původní název:
Batman & Robin (více)
  • Velká Británie Batman a Robin
  • Velká Británie Batman & Robin
  • Velká Británie Batman és Robin
  • Velká Británie Batman et Robin
  • Velká Británie Batman in Robin
  • Velká Británie Batman i Robin
  • Velká Británie Batman ja Robin
  • Velká Británie Batman & Robin - Mr. Freeze no gyakushuu
  • Velká Británie Batman ve Robin
  • Velká Británie Batman y Robin
  • Velká Británie Betmen i Robin
  • Velká Británie Бэтмен и Робин
Premiéra v ČR:
21. 8. 1997
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
125 mil. USD
Tržby:
238,21 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Batman a Robin je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Batman a Robin


Podobné


Powered byJustWatch