Angelika

49%
Angelika

Remake příběhu o krásné Angelice de Sancé de Monteloup a charismatickém Joffreyi de Peyrac z Francie Ludvíka XIV. Mich?le Mercier vystřídá v roli Angeliky okouzlující Nora Arnezeder. Sedmnáctiletá Angelika je proti své vůli provdána za bohatého toulouského hraběte Joffreye de Peyrac, který je nejen o dvanáct let starší než ona, ale má také pověst čaroděje. Svým šarmem a inteligencí si brzy získá Angeličino srdce a zdá se, že jejich šťastný život nemůže nic ohrozit. Jednoho dne je ale Peyrac uvržen do Bastily a upálen na hranici za údajné čarodějnictví. Angelika se uchýlí s dětmi na Dvůr zázraků a s pomocí banditů plánuje pomstu všem, kteří změnili její pohádku ve zlý sen.




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Proti původní filmové Angelice nic nemám. V mnohém ji shledávám roztomilou a hezky dobovou (vůči době vzniku, ne době děje). Nová Angelika je ale nechutný slepenec násilně huštěných motivů, přemíry postav a neexistence motivací hrdinů. Filmu chybí základní charisma a náznak věrohodnosti na jakékoliv úrovni. A emoce jsou na nule, což je nejhorší.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9.5
Nádhera!
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
1.5
Nejnovější verze prvního dílu filmů o Angelice - markýza andělů. Upřímě nemám vůbec tušení, proč byl tento remake vůbec natočen. Je to taková blbost. Původním filmům nesahá ani po kotníky. Skoro stejné scény a situace, jako v původním filmu.
  • exteriéry a interiéry
  • výkon herců
  • žádné nové pojetí
  • propadák

Dodatečné informace

Původní název:
Angélique (více)
  • Rakousko Angelika
  • Rakousko Angélique
  • Rakousko Deník Angeliky
Premiéra v ČR:
27. 2. 2014
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Rakousko, Belgie, Česká republika, Francie
Čeština:
Angelika je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch