Putování s dinosaury: Film ve 3D

57%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1
Pro mě bylo tohle putování tak hrozné,že už jsem po 10 minutách nemohl dál. Sice jsem film dokoukal,ale to s vypětím všech sil. Vůbec nechápu koho napadlo,že když už mají ti dinosauři mluvit,tak proč u toho aspoň neotvírají tlamu. Já se v tom ztrácel,protože mi každej hlas přišel úplně stejný. Jediná věc která stojí za zmínku je animace,protože další slabinou filmu je samotný příběh a ten veškeré ambice na šanci prorazit zabil.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
tot bohužel nemá s původním Putování s dinosaury téměř nic společného. Dalo se to, ale dokoukal jsem to spíše ze zvědavosti.
muzz
muzz
18 035 bodů
6.5
Pro děti je film nejen zábavný, ale i nenásilně poučný. Animace jsou velmi povedené, takhle nějak by to vyrobil náš nejznámější malíř pravěkých obludek Zdeněk Burian (který je nejspíš nejlepší na světě), kdyby žil a tvořil v této době.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Pro děti spíš od 4 než do 10 let. Nic víc k tomu nejde dodat. Tyto bavilo. Pro dospělého diváka je to náročnější.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Měl jsem v živém obraze ještě seriál BBC se stejným názvem, který jsem opravdu milovat. A tak jsem chtěl zkusit film, přestože jsem jaksi v koutku duše očekával, že to nebude pro mojí věkovou kategorii. Bohužel se prognózy naplnily, a já jsem se nebavil, jak jsem čekal. Dinosauři o.k., ale dabing Michala Suchánka a ostatní "mistrů" mi dokonale zkazil požitek z těchto prehistorických potvor.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
celkově velmy kvalitní po celkové zpracovné stránce a i
  • emoce
  • zpracování dinosaurů
  • dětsky působý skvěle
  • příběh
  • postavy mohly působyt lépe a novátorsky
  • CZ dabing
Hare77
Hare77
2 051 bodů
5.5
Prostě a jednoduše televizní film pro děti. Takže pokud máte chuť na didaktivní film z pravěku, s vysvětlivkami a na úrovni "dospělých" teletabies, pak vemte děti, bude je to asi bavit.
  • animace, dětský žánr
  • příběh, dialogy a "loutkový dabing" je jedno, co kdo říká (není lipsing, jako třeba u Kukyho)