Frankensteinova armáda

56%
Frankensteinova armáda

V dole Mayrau nedaleko Karlových Varů se v loňském roce šílený vědec Viktor (Karel Roden) šťoural v mozcích nebohých komunistických a nacistických vojáků a hledal v nich hrůzné řešení druhé světové války. Nakolik byl jeho projekt příčetný, to můžete posoudit při projekci, na kterou vás zve Festival otrlého diváka. (MFF Karlovy Vary)




saboter
saboter
3 564 bodů
7
Opravdu zvláštní film pro Čecha je jasný Karel roden kterej je absolutně v roly magora Victora Frankesteina ůžasný ale příběh ten je dost divný vlastně je podle všeho hlavní hrdina kamera která je váš obraz do téhle nacisticko sovětského pekla brutalita ta je opravdu hlavní pojítkem které si užete jak nikde jinde je jí nekdy až moc ale to co je opravdu ůžané jsou monstra jejich zpracování jsou opravdu děsivé a když před nima utíká hrdina tak se budete tetelit strachy a i zvuky jsou perfektní nebo i pohyb zrůd a jejich zpracování je opravdu bomba nicméně špatný konec a nulový scénář kazí vše ale i tak je atmosféra suprová a dopředu si opravdu řekněte jesi je film pro vás protože ta brutalita tak slapší povahy by u filmu asi zvracely každou chvíly.A mám pocit že přesně by filmu padla videohra tak sem se cítil opravdu hodněkrát a film by byl jako videohra opravdu skvělej i tak ale není film uplnej propadák i když výkony ostatní herců jsou hrůza.
Ombak_Penari
2 764 bodů
6.5
Tohle byla neuvěřitelná úchylárna. Ale už jen pro ta nacistická robotická monstra všude kolem to stálo za podívání. Mě to pobavilo. Jinak ale vlastně nevím, jestli mám doporučit se na to dívat nebo ne, je to neskutečná věc :D
dubjanka
416 bodů
6
Horory miluju,navíc s Karlem Rodenem,super.

Dodatečné informace

Původní název:
Frankenstein's Army (více)
  • Nizozemí Frankensteinova armáda
  • Nizozemí Frankenstein's Army
  • Nizozemí Army of Frankenstein
  • Nizozemí Frankenštajnova vojska
  • Nizozemí Frankenstein serege
  • Nizozemí O Exército de Frankenstein
  • Nizozemí Армия Франкенштейна
Země původu:
Nizozemí, USA, Česká republika, Nizozemí
Ocenění:
Žádná ocenění