Kameňák 2

35%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
1.5
Film,který byl natočený pro co možná největší masu lidí,až mě to úplně minulo. O proti prvnímu dílu zde aspoň můžeme mluvit o náznaku nějakého děje. Stále je to ale příliš hloupé a naivní na to aby to mohlo fungovat. Některé vtipy jsou sice dobré,ale půlka z nich je stará jako lidstvo samo.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Ke kameňákům celkově se dá říci jediné. Pokud vidíte film rychlepo uvedení do kin, tak se můžete těšit na 2-3 nové vtipy zasazené do jednoduchého děje. Stačí prostě dát mozek do režimu Stand-by a jen se dívat. Neužijete si filmovou kvalitu, ale občasný smích není vyloučen.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
5
Pokračování sbírky nejrůznějších vtipů, anekdot a kameňáků je krapet zvládnutější než předchozí první díl. Vtipy jsou za sebou lépe poskládány, takže dávají lepší smysl a vytvářejí děj. A o děj jde především. Ten tu je daleko lépe vyobrazen, ale bohužel, k dokonalosti má stále ještě daleko. Pořád je to takové křečovité. Cílem filmu je však pobavit, což splňuje dokonale a není tomu co upřít. Kdo se chce zasmát, doporučuji. Kdo chce shlédnout kvalitní příběh, nechť se poohlídne po něčem jiném.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Ne, už ne. Prosím, nenuťte mě, já nechci!
sabule
14 227 bodů
0.5
Mno,co na to říct,pan Troška už neví co nového uvařit a toto je opravdu trapárna a ať se nezlobí i pan Marcel´Mašinka´.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Stále dokola. Změny? Žádné jsem nepostřehl.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
4
"Ztratila se tchýně. Kdo jí najde, dostane přes držku." Nebýt této hlášky, která mě vždycky rozseká, tak pokračování o ničem a k ničemu.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
1.5
Setkala jsem se s tímto názorem: "Nemůžeme za tak příšernou kvalitu filmu tak nějak kolektivně? Je složen z českých vtipů, které vytvářel český národ. Pokud jsou ty vtipy dementní, nesvědčí to ani tak o impotenci Troškově, ale o impotenci národní." No, ale některé ty vtipy ani dementní nejsou. Akorát že stačilo natočit jako takový zajímavý útvar jeden film, tvořený vtipy. Nač dvojka a ještě ke všemu trojka či čtyřka?! Nebo to bude pokračovat?!!!
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
Hlášky: Pepíček Novák: "Tati,ty si dneska v noci někoho zabil?" Pepa Novák: "Ne, proč?" Pepíček Novák: "No slyšel jsem mámu,jak říká - Nech ho,ten už stejně nevstane." / "Tak tomudle bordelu já šéfuju,mě určitě udělají ministrem." / "Ztratila se nám tchyně.Kdo ji najde,dostane přes držku!" / "Taková ostuda. Když si na to vzpomenu, tak se mi chlupatěj prsa." / "Já jsem rozvedená.Teď už se jenom s manželem soudíme o děti.Von je taky nechce." / "Tak nevím,mám se vdát nebo jít na dýzu." / "Ukažte mi řidičský průkaz." - "Ale vrátit,není můj!" / "Už s Tebou nepromluvím ani slovo!" - "A to mám za trest nebo za vodměnu?"- 60%.
kedl
kedl
6 380 bodů
4.5
Aspoň ,že se člověk zasměje.