Post Coitum

42%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
1.5
Jakubiskova tvorba je pro mne záhadou. Jeho filmy jsem nikdy neměl moc rád a nic nemění ani po Post Coitum. Film byl pro mne 100 minutová nuda,která se plácala ve své vlastní naivitě. Komedie to snad ani není,protože snímek postrádá jakýkoliv humor. No a s tou erotikou to také není tak horké.
Fingon
16 886 bodů
4
Dvě hvězdičky za občas ucházející výstřelky kamery, protože nebýt vizuálního ztvárnění (a i to občas leze na nervy), byl by to odpad jak vyšitý.
sabule
14 227 bodů
2
Krásná ukázka toho,když vcelku renomovaný slovenský režisér natočí něco,co je lehce řečeno erotická zrůdnost.Film je úplně o ničem,bez sebemenší zápletky a o ději se vůbec nedá mluvit.No a herecké složení v čele se známým bardem Nerem (nevím,co si od toho sliboval),až po neherečku a nezpěvačku Lucinku!
bayern
13 716 bodů
1.5
Proč se takovéto filmy vůbec natáčejí a co tím chtěl vcelku solidní režisér Jakubisko divákovi vzkázat.Lehce erotická úchylovka,bez nějaké pointy,děje,humoru a vlastně všeho,co se dá alespoň trochu přirovnat k filmu.Paní nebo slečna Vondráčková je toporná jak plaňka v plotě a že se nechal uvrtat takový borec jako Nero,tak to mi hlava nebere !
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Spiše mi to přišlo jako parodie na porno :-D. Komedie ? A kde ? V jakej momentech ? Tvůrci měli udat ty momenty při kterých jsem se měl smát. Celý film jen koukat na to jak nic moc herci předváděj orgasmus? Ne děkuji nechci. Děj nulový, jen pár dementních dialogů. Jednu hvězdu dávám za Langmajera, kterej mě jedinej bavil a měl šílené hlášky, které z jeho úst zněli směšně a to myslím v dobrém slova smyslu, zbytek nestál za nic, ani ten Franco Nero, ze všech nejvíc mi zde lezla na nervy Lucie Vondráčková, která měla tak debilně napsanou postavu, která byla na zabití. Dal bych ještě jednu hvězdu za singl Srdce od Kryštof, ale to by bylo moc.
bmagic
bmagic
567 bodů
5
Typický Jakubisko. Stejně jako jiná jeho díla, i toto je zběsilé, nemá to hlavu ani patu, každý šu*á s každým, žádná postava není normální. Přesto se na to dá koukat. Pozvánka do filmu pro Franco Nera byl laciný trik, jak nalákat diváky. Jeho atelier, kde przní mladé holky, silně připomínal ty dvě prosklené věže (schodiště) na parkovišti před hlavním nádražím v Praze. :-)