Na vítězné vlně

67%
Na vítězné vlně
Jim Caviezel (Umučení Krista) se představuje v roli středoškolského fotbalového trenéra Boba Ladouceura, který prožije sezónu, jež všechno změní. Jako trenér svým svěřencům vždycky vštěpoval, že vítězství neznamená vše. Teď ale s pomocí asistenta Terryho Eidsona (Michael Chiklis – TV seriál „Policejní odznak") dokázal s týmem zvítězit ve 151 utkáních v řadě a i jeho úplně oslepila vidina pokračování rekordní série. Dokonce tolik, že mu ani nedochází, jak moc zanedbává svou manželku Bev (Laura Dern – Jurský park) a vlastní děti. Zlomový moment se ale blíží. Tým se potýká s krizí, zasáhla ho tragédie a hrozí, že bude všemu konec. Naštěstí se ale objevuje pozoruhodný nový hráč (Alexander Ludwig – Hunger Games), díky kterému si Bob znovu uvědomí, že týmové úsilí je víc než osobní sláva. (Bonton)



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Na rozdíl od ostatních sportovních filmů nemá - Na vítězné vlně - nic moc co nabídnout. Jako celek to zachraňuje povedená režie a pěkná kamera. Samotný příběh mne příliš nezaujal a vtlačení křesťanských hodnot do fotbalového prostředí mi příliš nesedělo.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Film je natočen vyloženě pro americké publikum, mě osobně film nic nepřinesl. Ne že bych neměl rád sportovní filmy, mńěkteré jsou opravdu kvalitní. ale tento mix sportu, náboženství a osobních tragédií, mě prostě neoslovil. Hudba podkreslující děj je pro mě také dosti kýčovitá. 60%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Pocta údajně nejlepšímu trenérovi amerického fotbalu. Takový dost nudný televizní film.

Dodatečné informace

Původní název:
When the Game Stands Tall (více)
  • USA Na vítězné vlně
  • USA When the Game Stands Tall
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
30,13 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Na vítězné vlně je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch