Vampýrská akademie

62%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Romantická pohádka pro mladší, jen trochu krvavější.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
2
Málokdy se stává abych něco nebyl schopnej dokoukat, ale dal jsem akademii alespoň 50 minut svého času... Je to běs, nekoukatelný, absolutně nezajímavá zápletka s hrozně složitym a opět novym rozdělením nadpřirozenejch bytostí (upírů). Well... Z tohohle hit nebude :-)
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5
Upírská young adult fantasy, která mě moc nezaujala. Jasně, bylo tam vše podstatné - hlavní hrdinka vyššího teenagerského věku, sexy chlápek, do kterého se zakouká, a zlotřilé síly, proti kterým musí bojovat. A nechybělo ani atraktivní prostředí střední školy (tady tedy s vyučováním v noci, protože vampýři). Docela zajímavý byl ten vztah mezi hlavní hrdinkou Rose, která je ochránkyní morojské princezny Lissy - a to dokonce až tak, že jí poskytuje k výživě vlastní krev. Jinak ale ty její rádoby vtipné, přezíravé a dospělácké průpovídky začaly časem nudit.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
2
Proč taková nuda??? Dávám jednu hvězdičku za Zoey Deutch, podle konce jedničky se plánuje dvojka? to jako vážně? a i kdyby, přes tak mizerné tržby těžko vznikne.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Zamilovala jsem si Rosemarii Hathawayovou s Dimitriem Belikovem a Vasilisu Dragomirovou s Christianem Ozerou. Rose s Lissou uprchnou z Akademie svatého Vladimíra. Za 2 roky je strážci vypátrají a odvezou zpět na akademii. Mezi strážci je i Dimitri, do kterého se Rose na první pohled zamiluje. Nebýt toho, že se jí zastal před ředitelkou Kirovou, nebyla by už na škole. Každý den má Rose s Dimitrijem tréninky, aby se dostala zpět do formy a byla ze všech nejlepší. Lissu unese Viktor Daškov. Díky poutu může Rose zjistit, kde se Lissa nachází. Proto běžela za Dimitrijem, aby mu to řekla, ale jelikož měla na sobě náhrdelník od Viktora, v kterém bylo kouzlo chtíče, oba dva se na sebe vrhli, ale naštěstí Dimitri náhrdelník strhl. Poté jeli s ostatními strážci najít Lissu, Rose je díky poutu mohla navigovat, ale také pocítila, mučení vzduchaře, kterého si Viktor zavolal, aby potrápil a přesvědčil Lissu, aby mu pomohla. Na Dimitriovi bylo vidět, jak má strach o Rose když se dusila. Tajně se do auta propašoval i přítel Lissy Christian, kterého si všimla jenom Rose. Při záchraně ho postřeli, ale Lissa ho zachránila svými schopnostmi. Vše nakonec dobře dopadlo.
foxina-beier
foxina-beier
489 bodů
Na tento film jsem opravdu zvědavá.Herci většinou pro mě neznámí takže o to víc jsem zvědavá jaký film bude.
dagous
dagous
382 bodů
6
Vystačila bych s knihou.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
5.5
Plusové body u mě tento film získává obsazením Zoey Deutch, která víceméně všechno zachránila. Kniha je tedy mnohem lepší, ale při sledování jsem se občas od srdce zasmála (někdy bohužel spíše trapným situacím a hlavně vystupování Lissy).
kikizubik
kikizubik
302 bodů
10
Na film jsem se moc těšila,protože je natočená podle mé oblíbené knížní série. Film se mi líbil,i když kniha byla lepší. Jen doufám,že se povede,aby natočili i druhý díl. Byla jsem spokojená s herečkou
  • Hudba
  • Zoey Deutch
  • Rosiny hlášky
Petka88
Petka88
223 bodů
8.5
Zoey Deutch!!