Rychle a zběsile 7

75%
Rychle a zběsile 7
Rychle a zběsile 7 (Furious 7) je americký akční film. Sedmý díl série Rychle a zběsile poznamenala tragická smrtelná nehodla Paula Walkera, jehož památce je snímek věnovaný. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval Doma Toretta a jeho přátele v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou... Nová pořádná dávka adrenalinu za volantem je tu.



Recenze: Rychle a zběsile 7

Kinobox.cz
70%

Rychle a zběsile 7 je vlastně jedno velké loučení. Pryč jsou pouliční závody, které nyní mají roli pouhé nostalgické vzpomínky. Akce nadobro dala vale realismu a už se ani nesnaží předstírat, že má něco společného s fyzikou. Spíše připomíná hru na téma „co dokážeme vytvořit ještě většího“.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8.5
To co se za ta léta stalo stou sérií je k neuvěření. Já si ovšem nestěžuji,protože právě tohle pojetí mne velmi baví. Akce má spád a hlavně je plná parádních a originálních nápadů. Žádný nápad není dostatečně šílený,aby se ve filmu nemohl objevit. 7 díl se už navždy zapíše do srdcí fanoušků této série. Předčasná smrt Paula Walkera se navíc podepsala i na gigantických tržbách. Takže můžeme očekávat minimálně další 3 díly.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
5.5
Nablýskané káry, prdelky a lesk Abu Dhabi.. k tomu létající, skákající a jinak fyziku popírající auta i herci.. tohle je pro mě už dávno málo.. Přidá-li se velmi průměrný scénář, musím si opět povzdechnout, že FaF ztratilo svůj lesk. Šílený střih při soubojích snad nedopřeje divákovi více než půlvteřinový záber. Prostě za mě všechno špatně.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Sedmé pokračování se opět dostává na zcela jinou úroveň a je to ovlivněno hlavně příchodem Jasona Stathama v roli mstitele. Že se bude jednat o masakrální akční jízdu, jakou tato série ještě nezažila, dává jasně najevo už úvodní scéna z nemocnice. Dravost všeho možného i nemožného uhání ohromným kvaltem dopředu a fakt, že se původně jednalo o pouliční nelegální závody, je prostě pryč. Z nejlepších řidičů se stali agenti alá ´Mission Impossible´, což znamená, že nic není problém, nic není překážkou. Efektům se skutečně nešetřilo, takže se je opět na co dívat. Mimo jiné vcelku potěšila i účast Kurta Russella dávající tímto o sobě zase vědět. Nezpochybnitelná popkornová zábava u kterého se nepřemýšlí proč to či ono, ale pouze se užívá zábavný akční příběh plného napětí, dobrodružství, velkolepých šokujících scén a obrazotvornosti. P.S. Na konci je stylová rozlučka s Paulem Walkerem. Díky tvůrcům za to. Uronil jsem slzu.


Dodatečné informace

Původní název:
Furious 7 (více)
  • USA Rychle a zběsile 7
  • USA Furious 7
  • USA Greiti ir isiute 7
  • USA Rýchlo a zbesilo 7
Premiéra v ČR:
2. 4. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA, Japonsko
Přístupnost:
12+
Čeština:
Rychle a zběsile 7 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rychle a zběsile 7


Podobné


Powered byJustWatch