22 Jump Street

76%
22 Jump Street
Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta a Jenka velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)



Recenze: 22 Jump Street

Kinobox.cz
85%

Přestože dávám dvojce 85%, což jsem dal i jedničce, je to trochu jiných 85%. První díl byl výborným komediálním oživením žánru buddy-movies a šlo o jakousi moderní verzi Smrtonosné zbraně. Dvojka má mnohem blíže ke klasickým parodiím. Není to vůbec špatný posun, jen změna, s níž je dobré počítat.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8
Tahle série má neuvěřitelný koule a já bych se vůbec nebránil nápadu spojit tuhle značku s MIB,protože by z toho vzniknout dobrá psina. Tento snímek v porovnání s prvním díle nijak nepolevil na kvalitě,ba možná naopak. Humorné situace jsou tu ještě více tlačené do popředí a já se u toho nasmál jako blázen. Spojení Tatum - Hill funguje i tentokrát na výbornou a hláškující Ice Cube je opět cool.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Poloviční zážitek, než jsem měl z 21 Jump Street. Málo humoru, více dramatu.. u prvního dílu jsem se párkrát hlasitě zasmál, ale teď ani jednou. Je to sále ještě solidní snímek, ale za mě nesahá prvnímu dílu ani po paty. Takové zbytečné, leč stravitelné pokračování.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Podruhé ten samý film. Jo, samo si to z toho dělá legraci, ale to je jen stěží plnohodnotná omluva. Kdybych neviděl jedničku tak nedávno (včera, ehm), možná by mi to tolik nevadilo.


Dodatečné informace

Původní název:
22 Jump Street (více)
  • USA 22 Jump Street
Premiéra v ČR:
10. 7. 2014
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
331,33 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
22 Jump Street je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce 22 Jump Street


Podobné


Powered byJustWatch