Nevyřízený účet

66%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Námět není zrovna nejoriginálnější a popravdě, jedná se spíše o styl Stevena Segala, ale je znát, že to Sylvester Stallone psal Jasonovi Stathamovi přímo na tělo. Jeho výkon už nepřekvapí, ale coby od současného akčního idolu je stále očekávaný. Příběh typicky jednoduchý, zásadový a tak nějak skromný. Vše pokojně plyne až do grandiózního finále, který je od samého začátku očekáván. V akčnosti se netlačí na pylu a dává šanci příběhu, který tu vlastně téměř ani není. Takže co z toho zůstalo. Příjemná podívaná staré akční školy a nic víc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Slušný akční průměr. Statham pořád točí to samé, ale je fakt že ty jeho snímky patří aspoň "sem tam" k tomu lepšímu z béčkového akčního žánru. Obsazení Franca do role záporáka slibovalo taky hodně, boužel nakonec si tu roli nevychutnal až tak, jak jsem doufal. PS. Winonu Rider bych vůbec nepoznal...6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Původně Stallonovka, kterou nakonec akční veterán přenechal svému následníkovi a kámošovi Stathamovi, který tenhle kousek udýchal s jistě větší ctí. Potíží je poněkud nevyvážené tempo, logické lapsy a nepříliš přesvědčivá logika. Zkrátka průměrný akčňák se sympatickým hrdinou, roztomilou dcerkou a Kate Bosworth v charakterní roli, která zde prokazuje, že by potřebovala lepšího agenta.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Průměrná oddychovka se Stathamem. Nic extra, ale nuda to taky nebyla. Bitek bylo málo, ale když už, tak byly kvalitní. Statham s dlouhýma vlasama je fakt strašnej, alespoň byl jen na začátku filmu :-) 50%
Riverdon
Riverdon
7 385 bodů
9.5
Film s otřepaným dějem, ale dobře natočený a obsazený. Budete Stathamovi držet palce, aby mohl žít svůj obyčejný život.
  • scénář Sylvestr Stallone
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
1
Jason Statham v další akční slátanině. Příběh nijak originální, stejně jako akční scény. Bohužel je to i dost nudné. Výpíchnu asi jen Jamese Franca, toho zm*da jsem mu věřil. - 10%.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Jupí další film, u kterýho se projeví inteligence zdejší komunity. Sorry ale koukat na film se Stathamem a čekat inteligentní thriller je demence vás a né toho filmu. Bylo jasný že se zase vyrojí lidi, kteří budou říkat jak je primitivní děj a že je Statham jako terminátor.... Ano, nečekaně to tak je, protože to je klasický Stathamovský film, nečekejte nic jinýho než akci,výbuchy a Stathamův kamenej výraz. I když tady občas přidá i úsměv. James Franco hraje záporáka a docela mu to šlo. Jen mě překvapilo že tak málo přehrával, normálně používá grimasy každou chvíli, ale tady se držel a zahrál to docela přesvědčivě, pro mě to je škoda, čekal jsem klasické přehrávání. No tak abych to shrnul, je to klasický Stathamův film, nečekejte kvalitní příběh, nedostanete ho. Dostanete hromadu akce a Stathama, kterýho nemůže nic zabít. Já se bavil, nebudu hledat chyby jako tady kolegové, nemá to cenu, nejsem svině abych se koukl na film jen kvůli tomu, abych ho mohl potom kritizovat.
Toren
Toren
5 145 bodů
6
Solidní žánrovka, u které mrzí už krapet vyměklé finále.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Tak opět, klasická Stathamovka, akorát okořeněná Jamesem Francem. Což beru jako pozitivní věc. Vždycky se bavím, když v poslední době na začátku příběhu má Jason dlouhé vlasy. Opravdu nevím, za jakým účelem to je, ale rozhodně je to jen k smíchu. Ale celkově mě tyhle filmy nedokážou zklamat, dostanu přesně to, co očekávám. Kupu akce slepenou slabým dějem, který má navodit trochu silnější atmosféru a možná i trochu poškádlit srdíčka obecenstva. Na těch 50% to dá, i díky Rachelle a Winoně.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7
Stathama nemusím a fylmy tohoto druhu nejsou mým denním chlebem....ale proč ne...film který neurazí...opravdu jednoduchej relax