Od kolébky do hrobu

59%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Svého času patřil DMX mezí mé nejoblíbenější tvůrce ať už se jednalo o film,nebo hudbu,kterou respektuji dodnes (a to hip hop neposlouchám). Od kolébky do hrobu byla pro mne naprostá povinnost,kterou jsem si ještě více zpříjemnil skvělým soundtrackem na kterém vystupovali ty největší hvězdy v čele s Eminemem a DMX. Samotný film se mi taky velmi líbil a spojeni DMX-Li fungovalo na podtrženou jedničku. Akční scény byly natočeny víc než slušně a 101 minut uteklo jako voda.Za mně spokojenost 75% jsou zasloužené
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Po snímcích ´Romeo musí zemřít´ a ´Lovec policajtů´ představil režisér polského původu Andrzej Bartkowiak tento svůj třetí akční počin, který se s těmi předchozími v ničem nezadá. Svižná akce, zběsilé tempo, humor a napětí. Popkornový akční snímek jak z čítanky. A opět staří známí hlavních rolích. Tady jde tedy opět především o zábavnou akci, kterých je více než dost a divák znalý předchozí filmy pozná, že se tu z nich i hodně cituje. Už jen souboj Jet li vs. Mark Dacascos po vizuální stránce nemálo připomíná stejné finále z počinu ´Romeo musí zemřít´. Dalo by se říci, že Andrzej v podstatě vykrádá sám sebe, ale na druhou stránku to šlape jak má, tak proč ne. A protože jde hlavně o tu akci, děj se veze ve své jednoduchosti a přímočarosti. A že jde hlavně o zábavu dosvědčí závěrečný vtipný dialog mezi Anthonym Andersonem a Tomem Arnoldem. Kde že už takový dialog byl?
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Akce vedle akce. Jet Li ukázal co umí. Za dobrou akci a žádnou nudu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Příběh maximálně trapnej, ale to v akčních filmech moc důležité není je-li tam dobrá akce. Zde ta akce moc dobrá nebyla, nybýt Jet Li, kterej ovládá své bojové umění skvěle, ale o herectví bych se moc nebavil. A další herci vesměs taky moc hrát neumí, ale narozdíl Jet Li má jiné přednosti, kterýma to zachraňuje. Ale jinak je to nudná akční blbost.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Klasická akční jízda, u které se nesmí moc myslet. Škoda, že tam Jet Li předvede jenom minimum z toho, co opravdu umí. A ten Soundtrack se mi hnusil. Akční blbost, která ale zabaví.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
4
Všude samá akce ale u hlavních postav žádná hloubka, hlavní postavy nejspíš nemají důvod proč vyloupit banku ale to zas tak neřeším, spíš mi příjde že se v některých chvílích film snažil u postav ukázat hloubku na kterou se potom dočista zapomenulo a spíše se zaměřoval na akci a na to jak získají zpátky černý kameny, hodnotím, Postavy 4/10 Příběh 4/10 Akce 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐ 4/10