Country Strong

64%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
3.5
Velice solidní soundtrack a slušný výkon Gwyneth Paltrow v hlavní roli zpěvačky, která se pokouší o návrat na výsluní po pobytu v léčebně - jinak křečovitý pžíběh včetně ztráty dítěte ... No americké céčko jak vyšité; prý že každý dobrý příběh končí smrtí ... klišé.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Už kvůli názvu jsem tenhle film nikdy nechtěl vidět. Ale nakonec jsem se k tomu dostal přes HBO a nudnej začátek neděle. A nebylo to vůbec špatný. Krásnej příběh a vůbec ne tak hrozný písničky jaký jsem čekal. Slušný ****.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
6
Film je na můj vkus dost pomalý. Stejně jako hudba, která jím prolíná. Moderní country balancující na hranici popu zkrátka už není to, které se mi líbilo v Bratříčku, kde jsi. Utahané a k smrti utoužené cajdáky bohužel stupňují pocit "sakra, to snad nikdy neskončí". Tato úmornost ale dobře umocňuje náladu a dojem situace. Navíc opravdovost a uvěřitelnost Gwyneth (i jejího manžela) vše dobře zahušťuje. Ostatní postavy filmu jsou spíše karikaturami. Pan Chytrý je tak extrémně cool a supersprávný, že si asi nemáte uvědomit, jaký je to sobecký hnusec. Paní Hloupou všichni ponižují a nikdo ji nebere vážně, protože byla modelka a ty jsou přeci tupé. Přenesete-li se přes narežírované hlouposti, které "musí" dělat, pak zjistíte, že je to jediná "normální" postava filmu. Jinak myslím, že to je dobře natočená věc a stojí za pokus.