Hledá se Nemo

84%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9
V roce 2003 se opět konala animovaná revoluce nazvaná Hledá se Nemo. Pixar vytasil své nejsilnější trumfy a do kin dorazil snímek velmi vyspělý,zábavný a okouzlující. To zachycení podmořské hladiny je dokonalé a já bych se na něj mohl dívat do zbláznění. Postavičky snímku byly napsaný na výbornou,tedy s výjimkou pro mne otravné postavy Dory,která na mne působila jako osina v zadku. Příběh je napínavý a zábavný. Rodiče i děti si rozhodně přijdou na své.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9
Vtipný, kvalitní animák Pixaru, který má děj dobrodružného celevečeráku, nenudí, má spád a gejzír humorných scén a gagů. Budu opakovat ostatní komentáře, ale nedá se pominout výborný
  • český dabing
  • výborně odvedené řemeslo animátorů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Jeden z mých nejoblíbenějších animáků. V době vzniku bych neváhal říct, že ten nejoblíbenější z produkce USA. Malý Nemo a bláznivá Dory se skvěle doplňovali. Hezký příběh a skvělé na rodinu podívanou, kdy nemusí rodiče trpět u animáku a dělat před dětmi, jak se jim to líbí..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Pěkné, ale až moc dětské. Mohlo by to být stejně přívětivé mladším, aniž by se ale místy zapomínalo na odrostlejší publikum. Jiným bych to nevyčítal, ale pixar takové věci umí. Proč ne teď?
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Když jsem Nema viděl poprvé, byl jsem nadšený. S dalšími reprizami už ale tenhle animák dost ztrácí, to se mi u jiných pixarovek nestává.
muzz
muzz
18 035 bodů
6.5
Krásná Disneyovka, v záplavě zoufalých pokusů studia z posledních let vlastně velice povedená. Pobaví možná každého.
lamps
lamps
15 150 bodů
9.5
Po zásluze jeden z nejoblíbenějších a nejcitovanějších animáků po přelomu tisíciletí. Animace je skutečně výborná a postavy jsou skvěle vymyšleny, dobře se doplňují a zásobují diváka nepřeberným množstvím inteligentního humoru. A že těch postav tam teda je. Klidně by se mohla udělat anketa o tu vůbec nejlepší a vsadím se, že o vítězství by se pralo takových pět šest uchazečů. Vždyť vegetariánského žraloka Bruce, užvaněnou a popletenou Dori, želvího frajera Bouráka nebo celou akvarijní sebranku zná snad každé druhé dorůstající dítě. Příběh je pak dokonale přímočarý, jednoduchý, plný zábavných scén a nápaditých vychytávek (velrybí tlama, holubi), které se rychle staly pevnou součástí specifické dětské kultury. A jak všichni dobře víme: "Ryba je kámoš, ne žrádlo!" :D
bayern
13 716 bodů
6.5
Ideální film pro malé caparty.Zajímavý děj a to vše pod bravurní animací.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Hledá se Nemo je kvalitní animák který si užijou i dospělí
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Hudba i děj za jedna. Jeden z mnoha zábavných animáku vůbec. Celkem povedený animovaný film.