Soudce

76%
Soudce

Robert Downey Jr. hraje ve filmu právníka Hanka Palmera, který se z velkoměsta vrací domů, kde prožil dětství a kde je jeho odcizený otec, maloměstský soudce (Duvall), podezřelý ze spáchání vraždy. Palmer se rozhodne zjistit pravdu a v průběhu pátrání obnovuje spojení s rodinou, od které před lety odešel.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Ačkoliv se Soudce odehrává většinu času v soudní síni,tak není podmínkou mít tento druh filmů rád. Stále je zde totiž dějová linka zaměřená na vztah otce se synem a ta je tak výborná,že s přehledem utáhne zbytek filmu. Herecky nabité obsazení táhne především duo Downey Jr. a Duvall jejichž vztah působí uvěřitelným dojmem. Kvalitní film,který nejspíš nesedne každému.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Moc hezký film. Hlavní dějová linka je rozložena spravedlivě na vztahové, či rodinné problémy, zejména mezi rodičem a potomkem a soudní spor ohledně zabití kriminálníka soudcem. Perfektní drama doplněné dobře zvolenou hudbou a skvělými výkony hlavních protagonistů. Tento film náladu rozhodně nepozvedne, ale je skvělý.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ještě jsem se nerozhod, jestli to bylo jen zoufale nudné, nebo svou povrchností, sterilitou a klišoidností vyloženě tupé. Nedostat se s emocemi a myšlenkami během dvou a půl hodin za průměrnou epizodu Matlocka je ale rozhodně na pováženou a dělá to tenhle film ze všeho nejvíc obludnou ztrátou času.

Dodatečné informace

Původní název:
The Judge (více)
  • USA Soudce
  • USA The Judge
Premiéra v ČR:
23. 10. 2014
Distributor:
Warner Bros.
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
83,72 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Soudce je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch