2 zbraně

67%
2 zbraně
Plakát traileru

Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Tohle je akčňák podle mého gusta. Kormákur už párkrát dokázal,že je velmi zručný řemeslník a s akcí nemá žádná problém. 2 zbraně kromě akce dokáží nabídnout charismatickou dvojku Wahlberg - Washington,nenásilně podaný humor a mírně překombinovanou zápletku. Je to jako sledovat devadesátkový akční výplach plný přestřelek a výbuchů.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Robert Trench společně s Michaelem Stig Stigmanem ukradnou v bance peníze a jeden se nestačí divit, kdo všechno má najednou o ně zájem a co to s oběma udělá jak profesně tak i s vztahově. Akční snímek s velmi překombinovaným dějem by se dal očekávat v docela svižném tempu, ale není tomu tak. Akční scény nejsou k zahození, ale to je asi tak všechno. Dějové části vyznívají dosti unyle a bez patřičné šťávy. Denzel Washington a Mark Wahlberg sice dělají co mohou, seč přes všechnu snahu se jim nepodařilo vyšvihnout scénář do patřičné výše. Bohužel, ani český dabing tomu nijak nepřidává. Akční komedie, kde k zasmání opravdu toho moc není. Škoda, tohle mělo rozhodně na víc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nečekaně ne příliš zábavná buddy comedy, ve které Denzel hraje to, co mu šlo vždycky nejlíp, ale tak nějak jim to s Walbergem skřípe. Nicméně na jedno podívání ucházející. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
2 Guns (více)
  • USA 2 zbraně
  • USA 2 Guns
  • USA Ranaři
Premiéra v ČR:
10. 10. 2013
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
61 mil. USD
Tržby:
131,94 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
2 zbraně je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch