Veronica Mars

64%
Veronica Mars
Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Filmové překvapení poslední doby. Sice jsem tak nějak čekal,že si mě film získá už jenom proto,že jsem měl rád seriál,ale že si mě získá tak moc,tak to jsem opravdu nečekal. Napínavá podívaná,kterou můžu všem doporučit. Navíc se na Kristen Bell krásně dívá.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kristen Bell jako amatérské soukromé očko, které pátrá po vrahovi mezi známými ve svém rodném městě. Celkem dopohody tv detektivka. Seriál jsem sice neviděl, ale že bych se nějak ztrácel, to se říct nedá.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
4
Nebyl jsem nikdy fanda stejnojmenného seriálu, ale vždycky jsem věděl oč tam běží a viděl jsem i pár random dílů. Proto jsem si asi nemohl plně vychutnávat to, co tento film přinesl více zasvěceným fanoušků Veroniky Mars. Já jsem to hodnotil čistě jako běžný film, a podle toho je to hodnocení asi takové. Největším trnem v oku pro mě byl herec Jason Dohring, ten opravdu hrál jako když nehrál, jemu jsem nevěřil absolutně nic. Skoro všichni herci podle mého, samozřejmě kromě Kristen Bell, už pozapomněli to herecké řemeslo. Ještě jsem zapomněl na hvězdného James Franca, kde podstata jeho účinkování měla jen navodit trochu té noblesy k filmu, a že se o podíl na tomto filmu zasloužilo i někdo z Hollywoodské sekce. Celkově tento film neoplýval ničím interesantním, příběh, humor, akce.. všechno takové lehce pod úrovní. Dávám 40%.


Dodatečné informace

Původní název:
Veronica Mars (více)
  • USA Veronica Mars
  • USA Veronica Mars: A Jovem Espiã - O Filme
Země původu:
USA
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
3,49 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění